Buket Aydın ekranlara geri dönüyor! Hangi kanalla anlaştı

Medya kulislerini heyecanlandıran gelişme! Geçtiğimiz yıl 'Yeni bir hayata başlayacağım' diyerek Kanal D'den istifa eden sunucu Buket Aydın ekranlara geri dönüyor. Peki ama güzel sunucu hangi kanal ile el sıkıştı? İşte detaylar

Buket Aydın ekranlara geri dönüyor! Hangi kanalla anlaştı

Ünlü sunucu Buket Aydın Haber Global'le sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz yıl ani bir kararla Kanal D'den ayrılan Buket Aydın, Haber Global ekranlarında yayınlanacak "Buket Aydın ile Koltuk" programıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Güzel sunucu yeni işiyle ilgili, "Birbirinden iyi konuklarla her hafta gündemi biz belirleyeceğiz. Çok heyecanlıyım ve mutluyum" dedi.

"Çok heyecanlıyım"

Yeni işi için açıklama yapan Aydın, "Birbirinden iyi konuklarla her hafta gündemi biz belirleyeceğiz. Çok heyecanlıyım ve mutluyum" ifadesini kullandı.

Buket Aydın kimdir?

1985 Bursa doğumlu olan Buket Aydın, 2006 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden burslu olarak mezun oldu. 

2009 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Aydın, eğitim hayatı sonrasında 1 yıl boyunca Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursundan eğitim aldı.

İş hayatına 2004 yılında özel bir radyo kanalında haber spikerliği ile başladı.

2009 yılında TRT Türk kanalına geçiş yapan Buket Aydın burada 1,5 yıl boyunca program sunuculuğu yaptı.

2011 yılında yeniden yapılanma sürecindeki NTV'ye transfer olarak önce hafta içi 'Gece Bülteni'ni sunmuş, sonrasında da Ana Haber kuşağı sunuculuğu yapmıştır.

Aydın 2018 yılında Demirören Medya Grubuna katılarak; CNN TÜRK ekranlarında her hafta farklı bir konuğa yer verdiği "40" programını sundu.

Kanal D Haber Başkanı olarak görevini yürüten Aydın, aynı zamanda Kanal D Ana Haber bülten sunuculuğu ve Milliyet Pazar'da hafta sonu röportajları ile çalışmalarına Mayıs 2020'ye kadar devam etti.

Buket Aydın yayın hayatına, Haber Global ailesi ile habercilik mesleğine kaldığı yerden devam edecek.