'Defileye çıkmış gibi poz' sözlerine yanıt

Televizyon sunucusu Buket Aydın'dan sınırdaki pozunu "Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz" diyerek eleştiren CHP'li Mehmet Bekaroğlu'na yanıt verdi.

'Defileye çıkmış gibi poz' sözlerine yanıt

Barış Pınarı Harekatı devam ederken, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden sunucu Buket Aydın'ın verdiği poz sosyal medyada olay oldu. CHP'li Mehmet Bekaroğlu da Aydın'ın bu pozları için "Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz" ifadelerini kullandı.

'Defileye çıkmış gibi poz' sözlerine yanıt - Resim : 1

Sunucu Buket Aydın, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgede verdiği pozu eleştiren CHP'li Mehmet Bekaroğlu'na "Terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor" sözleriyle yanıt verdi.

Büyük yankı uyandıran bu eleştirilere ne yanıt vereceği merak konusu olan Aydın, sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen eleştiriye "Ailemizi geride bırakıp canımızı hiçe sayıp her türlü riski alıp Akçakale'den tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışırken terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor doğrusu @MBekaroglu" sözleriyle yanıt verdi.