Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e zehir zemberek sözler: Zavallı bücür

Okan Bayülgen'in katıldığı bir programda sosyal medya fenomenlerine 'zavallı' demesi büyük tepki toplamıştı. Bu sözler üzerine Cenk Eren, Instagram'da paylaşım yaparak Bayülgen'e ateş püskürdü.

Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e zehir zemberek sözler: Zavallı bücür

Katıldığı televizyon programında sosyal medya fenomenlerine 'para kazanmaya çalışan zavallılar' diyen Okan Bayülgen' Cenk Eren, Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. 

Okan Bayülgen katıldığı programda "Onları çöpe atıyorum hepsini ben. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil. Ve sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence." demişti.

Cenk Eren'den sert sözler 

Sosyal medyada paylaşım yapan Eren, "Para kazanmaya çalışan zavallılar demiş, e sene para için mekanını açan insanı 3 kuruş daha fazla kazanacağım diye arkadan iş çevirensin, onu ne yapacaksın zavallı... Bücür. Tabii senin zavallı dediğin çocuklar senin karakterini bilmedikleri için böyle zevzeklik yapıyorsun, adama ne derler biliyormuşum hadi oradan, hadi oradan...

Ah bir cevap versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kitlediğini de anlatsak. Geçmişi unutmamak lazım değil mi? Sana bu cevabı vermek için yedi sene bekledim. Çok sabırlıyımdır intikam değil ama unutmadığını bilmeni istedim. Hadi uğurlar olsun" ifadelerine yer verdi.