Bülent Ersoy hakkında bomba Erkan Kolçak Köstendil iddiası!

Bülent Ersoy'un hayatını belgesel yapmak için kollar sıvandı. Sanat dünyasının 'Diva'sı Bülent Ersoy'un gençlik yıllarını Erkan Kolçak Köstendil tarafından canlandırılacağı iddia edildi.

Bülent Ersoy hakkında bomba Erkan Kolçak Köstendil iddiası!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Jolly Joker Private adlı mekanda sahne aldı. Global bir dijital platform, Bülent Ersoy'un hayatını belgesel yapmak için kolları sıvamıştı. Ersoy, bu yöndeki sorulara yanıt verdi. Sanatçının gençliğini Erkan Kolçak Köstendil mi canlandıracak? Bülent Ersoy açıkladı...

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun üç günde hazırladığı özel tasarım siyah payet elbise ile mekana gelen Bülent Ersoy, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Snob Magazin'in haberine göre; Global bir dijital platform, Bülent Ersoy'un hayatını belgesel yapmak için kolları sıvamıştı.

 Bülent Ersoy: O günleri yeniden yaşamış olacağım

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ersoy, "Bu belgeseli kaldırabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü o günleri yeniden yaşamış olacağım" dedi.

"Proje henüz netleşmedi"

Henüz bu belgeselin çekilmesine onay vermediğini de söyleyen sanatçı, "Proje henüz netleşmedi. Beni kimin oynayabileceğini de düşünmedim" ifadelerini kullandı.

"Erkan'ı beğeniyorum ama..."

Ersoy, "Gençliğinizi Erkan Kolçak Köstendil'in oynamasını ister misiniz?" sorusuna "Erkan'ı çok beğeniyorum ama o yaşlı. Gençliğimi canlandırması zor, sırıtabilir" dedi. Ersoy'un bu sorular karşısında gözlerinin dolduğu görüldü. Kaynak: Snopmagazin