Bülent Ersoy: Tarkan bana ikinci çocuğu sormadı

Bülent Ersoy gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ersoy, Tarkan'ın ikinci çocuğu kendisine sormadığını söylerken Ajda Pekkan'ın kendisini mahçup ettiğini de belirtti.

Türk sanat müziğinin Diva lakaplı usta yorumcusu Bülent Ersoy, cuma akşamı Ataköy’de bir mekanda sahne aldı.

Platin rengindeki peruğu ve Nur Yerlitaş imzalı kostümüyle dikkat çeken 67 yaşındaki sanatçı, basın mensuplarına “Elbisemi nasıl buldunuz?” diye sordu ve “Güzelim şu anda..” dedi.

Kadınlar matinesi yapan Bülent Ersoy, “2021 yılının sonuna kadar takvimim dolu, boş yerim hiç yok. Bazı arkadaşlara iş göndereyim. Allah’a hamdolsun” diye konuştu.

“Ümit Hırsızı” şarkısını aldığı Tarkan’ın ikinci kez baba olacağı iddiası sorulan Ersoy, “Haberim yok. Çocuğu yapayım mı diye bana sormadı” esprisini yaptı.

Bülent Ersoy, kendisine hakaret davası açan Ajda Pekkan’la yıllar önce barıştıklarını söyledi ve şöyle konuştu:

“Hanımefendi davasını geri çekti. Kendisine eskinin parasıyla 3,5 milyar vermem gerekiyordu. O parayı istemedi. Mahçup etti beni. Efendi kızdır. Günay’daki sahnemde benden bir şarkı istedi. Orhan Günşıray… Ay Orhan Günşıray beni mi çağırıyor acaba? Allah rahmet eylesin. Orhan Gencebay ‘Bir Teselli ver’i istedi. Arkadaşım için dedi…”