Bülent Şakrak tarafından aldatıldığı iddia ediliyordu! Verdiği cevap şok etmişti! Yeni aşkının doğum gününü kutladı

Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde eski eşi Bülent Şakrak tarafından aldatıldığı iddialarına cevap vermişti. Yaklaşık 3 aydır radyo programcısı Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu, sevgilisinin doğum gününü romantik sözlerle kutladı.

Bülent Şakrak tarafından aldatıldığı iddia ediliyordu! Verdiği cevap şok etmişti! Yeni aşkının doğum gününü kutladı

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, 2015 yılında kendisi gibi oyunculu olan Bülent Şakrak’la nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz temmuz ayında da boşanmıştı.

"BAZEN SESSİZLİK EN GÜZEL CEVAPTIR"

Boşandıktan sonra da Bülent Şakrak tarafından aldatıldığı iddia edilen Düvenci, geçtiğimiz günlerde bu iddialarla ilgili açıklama yapmıştı. Düvenci, "Bu konuda konuşmayacağım. Bazen sessizlik en güzel cevaptır. Sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bir yorum yapmayacağım. Bu konuyla ilgili konuşmama kararı aldım" ifadelerine yer vermişti.

Bülent Şakrak tarafından aldatıldığı iddia ediliyordu! Verdiği cevap şok etmişti! Yeni aşkının doğum gününü kutladı - Resim : 1

YENİ SEVGİLİSİNE AŞK DOLU SÖZLER

Ünlü oyuncu, ayrılıktan 8 ay sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaklaşık 3 aydır radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşayan Ceyda Düvenci, sevgilisinin doğum günü için duygusal bir mesaj paylaştı.

Bülent Şakrak tarafından aldatıldığı iddia ediliyordu! Verdiği cevap şok etmişti! Yeni aşkının doğum gününü kutladı - Resim : 2

"BİZ OLMAK HAYATIN EN GÜZEL MUCİZESİYMİŞ"

Düvenci, yeni yaşına giren sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla da kutladı. Düvenci, “İyi ki doğdun sevgilim. Biliyorum ki hayatına nezaketinle, zekânla, sevginle ve hassasiyetinle dokunduğun herkes için çok kıymetlisin. Benim içinse; iyi ki doğdun ve iyi ki kalbine düştük önce. Aklın öngörmediğini kalp öngörürmüş. İyi ki kalbinin peşinden gittin ki biz olduk bu sayende. Biz olmak hayatın en güzel mucizesiymiş. Seni çok seviyorum.”

Bülent Şakrak tarafından aldatıldığı iddia ediliyordu! Verdiği cevap şok etmişti! Yeni aşkının doğum gününü kutladı - Resim : 3