Bundle güncellendi

Aylık 1 milyonun üzerindeki aktif kullanıcıya sahip haber uygulaması Bundle, yeni sürümü Bundle 3.0’ı yayına aldı.

Bundle güncellendi

tv100 haberlerine de erişebildiğiniz Bundle'ın yeni sürümüyle beraber uygulma önceden ücretli olarak sunduğu birçok özelliği ücretsiz yapmanın yanı sıra, ücretsiz özelliklerine de yenilerini ekledi. Bu kapsamda Bundle, Hava Durumu ve Finans özelliklerini daha işlevsel hale getirdi.

Havayolu şirketleri tarafından da tercih edilen Norveç Meteoroloji Enstitüsü verilerini kullanan Bundle Hava Durumu eklentisi, Türkiye'de ve dünyada nerede bulunursanız bulunun dilediğiniz konuma ait güncel hava durumu bilgisini önünüze getiriyor. Bundle Finans eklentisi ise döviz kurları ve altın fiyatları ile borsa endekslerinin yanı sıra, Bitcoin ve Etherium gibi kripto paraların da değerlerini takip edebilmenize olanak sağlıyor. 

Daily Bundle özelliği

Önceden sadece Premium abonelere sunulan günün hava durumu tahminleri ile piyasa açılış ve kapanış değerlerini, artık tüm Bundle kullanıcıları ücretsiz olarak bildirim alabiliyor. Ancak Bundle'ın bu sürümde sunduğu en önemli özelliklerden birinin "Daily Bundle" olduğunu söyleyebiliriz. Gündemin öne çıkan haberlerini ve günün popüler başlıklarını derleyen Daily Bundle, günün sonunda bildirim olarak iletiliyor ve kullanıcıların ilgi alanlarına göre kişiselleştirilerek birçok farklı konudan haberleri de içeriyor. Bu özellik de tüm Bundle kullanıcıları için ücretsiz olarak sunuluyor.

iOS Gece modu

iOS kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği tam otomatik gece modu özelliği de bu sürümün öne çıkan yeniliklerinden. Uygulama ayarlarından karanlık modu "otomatik" olarak seçen kullanıcılar, Bundle'ı cihazlarının sistem tercihleri ile senkronize kullanabiliyor. Bundle tüm bu yenilikleri hayata geçirirken, kurumsal kimliğini de unutmamış. Uygulama, yeni sürümde kullanıcıların karşısına yeni bir logo ile çıkıyor.

Bundle'ı iOS ya da Android platformlarında indirip tv100'ü takip ettiğiniz kaynakların arasına eklemeyi unutmayın.