Bunlar hiç iyi haber değil... Hepsi birer birer ölmeye başladı... Kimse önüne geçemiyor, son haber hepsinden beter

Britanya sahiline yüzmeye giden Alisha Openshaw sudan çıktığında karaya vurmuş bir küçük dişli kum kaplan köpekbalığıyla karşılaştı. Hemen yetkilileri çağırmaya giden kadın döndüğünde köpekbalığının başı kesilmiş ve sahilde bırakılmıştı.

Bunlar hiç iyi haber değil... Hepsi birer birer ölmeye başladı... Kimse önüne geçemiyor, son haber hepsinden beter

Britanya Sahili’ne yüzmeye giden Alisha Openshaw isimli bir kadın yüzmek için Britanya sahiline gitti. Openshaw denizden çıktığında kumun üstünde küçük dişli kum kaplan köpekbalığıyla karşılaştı. Köpekbalığının araştırılması için yetkili çağırmaya giden kadın döndüğünde gördüğü manzaraya inanamadı.

Bunlar hiç iyi haber değil... Hepsi birer birer ölmeye başladı... Kimse önüne geçemiyor, son haber hepsinden beter - Resim : 1

GERİ DÖNDÜKLERİNDE GÖRDÜKLERİNE İNANAMADILAR 

Uzmanlar tarafından kontrol edildikten sonra, daha önce Birleşik Krallık'ta hiç görülmemiş, süper nadir bir küçük dişli kum kaplanı köpekbalığı olduğu ortaya çıktı. Ancak gönüllüler, 19 Mart'ın günü köpekbalığını otopsi ve daha ileri araştırmalar için kurtarmak üzere Hampshire sahiline gittiklerinde, hayvanın bir kısmı kayıptı.

Araştırmacılar ve kadın geri döndüğünde köpek balığının kafası, sırt  yüzgeci, ve kuyruğu kesilmişti. Bu türe İngiltere’de zor rastlanacağını bildiren uzmanlar hayal kırıklığına uğradıklarını ifade ettiler.