Ünlü sunucu yoğun bakıma alındı

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı video ile yetkililere çağrıda bulunan ünlü sunucu, hastalığı konusunda endişeler taşıdığını belirtmiş, ardından bir açıklama daha yaparak korona virüse yakalandığını açıklamıştı. Burak Akkul bu kez de yoğun bakıma alındı.

Ünlü sunucu yoğun bakıma alındı

Teve2 kanalında 'Çok Gezenti' programını hazırlayıp sunan Burak Akkul, korona virüs nedeniyle yoğun bakıma alındı. Geçtiğimiz günlerde hasta yatağından bir video yayınlayan sunucu, hastalığının pozitif olduğunu düşünmesine rağmen kendisine bilgi verilmediğini belirtmişti.

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile yetkililere seslenen Akkul, hastalığı konusunda net bilgi verilmesini istemişti. Ardından bir video daha paylaşan Akkul, korona virüse yakalandığını açıklamış, tedavisinin İstanbul Kartal Devlet Hastanesi'nde devam ettiğini belirtmişti.

9 gündür hastanede bulunan Burak Akkul'un eşi Seda Akkul ise izole bir şekilde eşinin tedavi edilmesini bekliyor. Seda Akkul, korona virüs testinin negatif olduğunu ancak kuluçka süresi nedeniyle izole bir şekilde beklediğini açıkladı.

Seda Akkul'un ağabeyi Hüseyin Aslan Twitter hesabından eniştesi ve kız kardeşi hakkında hakkında açıklamalarda bulunarak, "'Burak Akkul öldü' diye yazılar yazıyorlar. Bunun gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta, ‘Burak öldü mü?’ diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyit ederiz diye, korkuyor panikliyoruz. Burak’la birlikte hayatının anlamını bulduğuna inanmış kalbi sevgiyle dolu biricik kız kardeşim, meleğimi bu sabah, delirmek üzere aldım evinden” ifadelerini kullandı.

Burak Akkul'un sağlık durumu

Akkul'un eşi Seda Akkul'un ağabeyi Hüseyin Aslan Twitter hesabından eniştesi ve kız kardeşinin sağlık durumu ile ilgili son bilgileri paylaştı. Hüseyin Arslan “Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren Corona teyid edilmiş olarak yatıyorken dün akşam üzeri yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler, ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldım” dedi.

Hüseyin Arslan kız kardeşi Seda Akkul için de “Sakinleştirici alarak hayata tutunmaya çalışıyor, korona hastalığı kesinleşmiş olarak. Nasıl olmasın, eşinin terini sildi üç gün" dedi.

Burak Akkul kimdir?

Seda Akkul ile evli olan 1972 Kırklareli doğumlu olan Burak Akkul, program sunucusu ve mizah yazarıdır. Aynı zamanda Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli program’da ülkeleri seyahat etmekte ve hangi otel daha iyi, ne nerede yenir gibi bir çok sorunun cevabını vermektedir.

Burak Akkul ve eşi Seda Akkul
Burak Akkul ve eşi Seda Akkul

Lise döneminde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu belirten Burak Akkul Komikaze’nin isim babasıdır. Ayrıca Çılgın Bediş’in bir kaç sezon yazarlığını, ayrıca Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar’ın sundukları şov programlarının metin yazarlığını yapmıştır.

20 yılın üzerinde bu sektörde yer almaktadır. Eşi Seda Akkul Çok Gezenti programının hem kameramanlığını hemde seyahat ve hayat arkadaşlığını sürdürmektedir.