Burak Kızılhan’dan Beşiktaş derbisi açıklaması: “Bu maç bizim için çok önemli, bundan sonra her maç final”

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Beşiktaş derbisini kazanacaklarını ifade ederek, “Bu maça da ilgi çok büyük. Bu maç bizim için çok önemli, bundan sonra her maç final. Emin adımlarla yolumuza devam edeceğimize inanıyorum” dedi. Maçta hakemlere büyük iş düştüğünü belirten Kızılhan, “Oyunun sahada kalması adına, adil kararlar verilmesi adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına inanıyoruz” dedi.

Burak Kızılhan’dan Beşiktaş derbisi açıklaması: “Bu maç bizim için çok önemli, bundan sonra her maç final”

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftası derbi müsabakasına sahne olacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş, 2 Nisan Pazar günü saat 20.30’da Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Hakem Halil Umut Meler’in yöneteceği maç öncesi Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

"HER MAÇ BİR FİNAL"

Kızılhan derbiye ilişkin olarak, "Tüm Türkiye'nin gözü bu maçta olacak. Her iki takım için çok önemli müsabaka. Her maç bir final. Hakemlere de çok büyük görev düşüyor. Oyunun sahada kalması adına, adil kararlar verilmesi adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Burak Kızılhan’dan Beşiktaş derbisi açıklaması: “Bu maç bizim için çok önemli, bundan sonra her maç final” - Resim : 1

“TÜM TÜRKİYE'NİN GÖZÜ BU MAÇTA OLACAK”

Derbinin önemine değinen Kızılhan, "Pazar günü çok önemli bir maç, derbi maçı. Tüm Türkiye'nin gözü bu maçta olacak. Hem heyecanımız hem güvenimiz çok büyük. Futbolda tabii ki inişler, çıkışlar, istenmeyen sonuçlar olabiliyor. İlk günden bu yana takımımıza ve hocamıza güvenimiz, inancımız sonsuz. Büyük taraftarımızın itici gücüyle, desteğiyle hedefimize 1 adım daha yaklaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

“BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ, BUNDAN SONRA HER MAÇ FİNAL”

"Büyük takımlar için derbiler bambaşka bir yer oluyor" ifadesini kullanan Kızılhan sözlerine şöyle devam etti:

 "Taraftarlarımız da bizi hiçbir zaman yalnız bırakıyor. Bu maça da ilgi çok büyük. Bu maç bizim için çok önemli, bundan sonra her maç final. Emin adımlarla yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Sevilla maçının ilk dakikalarında olduğu gibi tek ses, tek yürek, omuz omuza, hep beraber bu maçı kazanıp ilerleyeceğiz inşallah.”

Burak Kızılhan’dan Beşiktaş derbisi açıklaması: “Bu maç bizim için çok önemli, bundan sonra her maç final” - Resim : 2

“BİZ OYUNUN SAHADA KALMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ”

“Hakemler konusunda bir parantez açmak istiyorum” diyen Kızılhan şunları söyledi:

“Tüm Türkiye'nin gözü bu maçta olacak. Her iki takım için çok önemli müsabaka. Her maç bir final. Hakemlere de çok büyük görev düşüyor. Oyunun sahada kalması adına, adil kararlar verilmesi adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına inanıyoruz. 2 sene önce Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesinde benzer açıklamalar, algı operasyonlarına maruz kalmıştık.

Geçen hafta bu konuyu hatırlatmıştık. Bugün de benzer şekilde aynı olayın 2023 versiyonunu görmüş olduk. Biz oyunun sahada kalması gerektiğine inanıyoruz. Son günlerde, son aylarda Adana Demirspor ve Alanyaspor maçlarını unutmadık. Tüm camiamızın öfkesi, siniri hala akıllarda. Sadece müsabakanın konuşulduğu bir maç olmasını diliyoruz.”

Burak Kızılhan’dan Beşiktaş derbisi açıklaması: “Bu maç bizim için çok önemli, bundan sonra her maç final” - Resim : 3