Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den aşı açıklaması

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi. İkilinin aşı açıklamaları dikkat çekti.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den aşı açıklaması

Son olarak yeni yıl fotoğraflarıyla sosyal medyayı sallayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, uzun bir sürenin ardından alışveriş yaparken görüntülendi. Anne olmasıyla beraber oyunculuğa ara veren Evcen, hem oğulları Karan'a dair hem de oyunculuğa yeniden dönüp dönmeyeceğine dair açıklamalar yaptı. Fakat ikilinin en merak edilen açıklamaları aşıya dairdi.

İlk olarak Fahriye Evcen, "Nazardan korktuğunuz için mi Karan'ı yanınıza almadınız?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Hiç öyle korkumuz falan yok, ayrıca öyle çıkabilecek bir ortamda da yok. Onu korumak adına fazla çıkaramıyoruz."

Evcen, "Setlere ne zaman dönüyorsunuz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi:

"Şu an oğlumla ilgileniyorum. Doğru iş olduğunda mutlaka olacaktır. Şu an netleşen proje yok. Bugün de uzun bir aradan sonra ilk defa alışveriş için dışarı çıktık.''

''Net bir şey yok ama planım var. Çocukla nasıl olacak göreceğiz. Artık yavaş yavaş onu da alıştırarak olacak herhalde." 

Snob Magazin'in haberine göre, çift, ayrıca yurt dışından gelen aşıya sıcak bakıp bakmadıklarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Şu anda aşıyla ilgili ne yaparız bilmiyoruz.''

''Ne gerekiyorsa onu yaparız henüz araştırma yapmadık. Her zaman Türklerin başarısını takdir ediyoruz." 

Fahriye Evcen "Çocuğunuz için pahalı ve markalı kıyafetler almayı tercih eder misiniz?" sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

"Bizim için en önemli olan şey bolca eğlenmesi çocukluğunu yaşaması, biz başka şeye dikkat etmiyoruz, eğlenceli ve güzel yetişmesi önemli."

Yılbaşını evde geçirdiklerini anlatan ikili, sosyal medya paylaşımlarından sonra yorumlara takılıp kafa yormadıklarını da sözlerine ekledi:

"Evdeydik evde olmayı aslında seviyoruz. İstediğimizi paylaşıyoruz. İsteyen istediği yorumu yapabilir ama biz fazla yorumlara bakmıyoruz.''

''Karan geçen sene çok küçüktü hiçbir şey anlamamıştı. Bu yıl da erken uyudu. Kuzeni vardı yanında çok eğlendi."