Camdaki Kız dizisinde Aşk-ı Memnu detayı

Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler gibi isimlerin rol aldığı Kanal D ekranlarında yayımlanan Camdaki Kız dizisinin son bölümü Twitter'ı salladı. Dizideki Aşk-ı Memnu detayı herkesin dilindeydi.

Camdaki Kız dizisinde Aşk-ı Memnu detayı

Birbirinden başarılı isimleri bünyesinde barındıran Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Tepki çeken sahnelerinin ardından dizide iyileştirmeler olduğu görünen Camdaki Kız dizisinin son bölümünde de heyecanı yükselten gelişmeler yaşandı.

Sedat ve Cana arasındaki ilişkiyi fark eden Nalan, yüzüğü Sedat'a verip evden çıkınca kıyamet koptu. Rafet, Sedat'a demediğini bırakmadı. Kimse Nalan'a anlam veremese de Rafet, Sedat'ın bir şey yaptığından emindi.

Sedat'ı sorguya çeken Rafet, sorularına yanıt bulamayınca daha da öfkelendi ve Sedat'ı evlatlıktan reddetti. Sedat ise babasının öfkesine isyan ederek hem bugünün hem de çocukluğunun hesaplaşmasını yaşadı.

Sedat, babasının evlatlıktan reddetmesiyle büyük bir yıkım yaşadı

Sedat, babasının evlatlıktan reddetmesiyle büyük bir yıkım yaşadı. Herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp Cana ile yeni bir hayat kurmaya karar veren Sedat, Cana'yı ikna etmeye çalıştı. Ancak Cana, böyle bir teklife sıcak bakmadı ve ailesini sevdiğini düzenini bozamayacağını söyledi. Böylece Sedat'a son darbe de Cana'dan geldi.

Olayların acısından çıkamayan genç adam adeta ölümle burun buruna geldi ve karşıdan gelen bir taksiyle çarpıştı. Sedat'ın kaza yaptığını duyan Koroğlu Ailesi soluğu hastanede aldı.

Camdaki Kız dizisinde Aşk-ı Memnu detayı - Resim : 1

Sedat, son yaşanan olaylardan sonra Cana'dan uzak durması gerektiğini anladı. Nalan'la birlikte olmaya ve onu üzecek bir şey yapmamaya karar verdi. Cana'ya telefonda bu işi bitirdiğini ve artık hayatında olmayacağını söyleyen Sedat kendisine yeni bir sayfa açtı.

Sedat, Nalan'a yüzüğü tekrar geri verdi

Sedat, Cana'dan sonra başına gelenlere ve babasından gördüğü şefkate karşılık ikinci bir şans yakaladı. Bu şansından Nalan'la birlikte olarak devam edeceğini düşünen Sedat, Nalan'a yüzüğü tekrar geri verdi. 

Nalan ve Sedat birlikte olmak için birbirlerine söz verip, aşklarını herkese ilan etti.

Bu esnada seyircinin dikkatini çeken ise Muzo ve Nalan oldu. Twitter'da ikilinin beraber sahneleri çok konuşuldu. Muzo'nun Nalan'dan etkilendiğini düşünenler ''Bir Aşk-ı Memnu daha kaldıramam'' gibi yorumlar yapsa da ikiliyi destekler birçok sosyal medya kullanıcısı var.