Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu, kendini bakın kiminle izledi!

Burcu Biricik ile başrolünü paylaştığı Camdaki Kız'ın Sedat'ı ünlü oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, yıllar sonra Ajda Pekkan'la bir araya geldi. Şerifoğlu, Camdaki Kız'ın son bölümünü Ajda Pekkan'la birlikte izlediği anları ise, Instagram'dan paylaştı.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu, kendini bakın kiminle izledi!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Sedat rolünü canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, uzun süre vokalistliğini yaptığı Ajda Pekkan'la yeniden bir araya geldi.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı rolle adını duyuran Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisiyle adeta patlama yaptı. İki popüler dizide de Burcu Biricik ile başrolü paylaşan Feyyaz Şerifoğlu'nun Ajda Pekkan'ın vokalisti olduğu ortaya çıkmıştı.

"Ajda Pekkan ile beraber Camdaki Kız izlemek paha biçilemez"

Uzun süre Ajda Pekkan'la birlikte çalışan Feyyaz Şerifoğlu, usta sanatçıyla yeniden buluştu. Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'ın son bölümünü Ajda Pekkan'la birlikte izleyen Feyyaz Şerifoğlu o anlarda çekilen fotoğrafı da Instagram'dan paylaştı.

Şerifoğlu paylaşımına, "Ve hayatımın en kıymetli gecesini yaşıyorum. Canım süper starım Ajda Pekkan ile beraber Camdaki Kız izlemek paha biçilemez. İyi ki varsınız" notunu yazdı.

Ajda Pekkan da Feyyaz Şerifoğlu'nun yaptığı paylaşımı kendi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu, kendini bakın kiminle izledi! - Resim : 1