Camdaki Kız'ın yıldızı itiraf etti: Annem Feride gibiydi!

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünü paylaştığı Camdaki Kız'ın Feride'si usta oyuncu Nur Sürer, Armağan Çağlayan’ın Dur Bi Dinle programına konuk oldu. Sürer, itiraflarıyla şoke etti.

Camdaki Kız'ın yıldızı itiraf etti: Annem Feride gibiydi!

Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız'da 'Feride' karakterine hayat veren usta oyuncu Nur Sürer, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Camdaki Kız'da otoriter bir anneyi canlandıran Sürer, Feride rolünü kendi annesine benzettiğini söyledi.

İşte Nur Sürer'in açıklamaları...

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'da Nalan’ın baskıcı annesi Feride’ye hayat veren Nur Sürer, Armağan Çağlayan’ın YouTube programı 'Dur Bi Dinle'ye konuk oldu.

1979 yılında sinemaya “Bereketli Topraklar” filmiyle başlayan ve filmografisinde Oscar ödüllü “Umuda Yolculuk”, “Yılanların Öcü” gibi sayısız başyapıt bulunan Nur Sürer, bugüne kadar kendisi gibi birini oynamadığını söyledi.

Camdaki Kız'ın yıldızı itiraf etti: Annem Feride gibiydi! - Resim : 1

Sürer, "Annem otoriterdi, biraz Feride gibiydi. Ben de disiplinli bir çocuk oldum; toparlayıcı, iş bitirici, titiz. Her ailede biri oluyor genelde, bizim ailede bu ben oldum" dedi.

Dayıları ve anneannesinin yaşadığı İsviçre’ye gittiğini ama dayanamayarak dört yıl sonra döndüğünü de anlatan sanatçı, “Çok fazla uyum sağlayamadım. Her şey ölçülü biçili. Ne kadar sıkıldığımı gördüm. Oğlum Londra’da, onun yanına gittiğimde de 10-12 gün sonra dönmek istiyorum” dedi.