Camdaki Kız dizisinde seyirciyi çileden çıkaran olay!

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız’da seyirciyi çileden çıkaran bir sahne yaşandı. Dizinin yayınlanan son bölümü Twitter’da çok tartışılanlar arasına girmeyi başardı.

Camdaki Kız dizisinde seyirciyi çileden çıkaran olay!

Kanal D'nin severek izlenen dizisi Camdaki Kız sezona bomba gibi giriş yaptı. Seyirci Feride’nin tepkisi karşısında daha fazla dayanamadı. 

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Nalan Sedat ile otele gitmiş ve bir yakınlaşma meydana gelmişti. Bu yaşananların gecesinde ise Sedat, Cana ile konuşurken Nalan’a yakalanıyordu.

Ancak izleyiciyi çileden çıkaran bu durum olmadı. Feride’nin Nalan’a olan hareketleri izleyiciyi çileden çıkarmaya yetti.

Feride, Nalan’ın Sedat ile birlikte olduğunu öğrendiğinde yüzünde güller açmıştı. Feride bu durum karşısında “Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Sonunda o işi becerdiğini anladım. Her şeyini bilirim ben senin saklayamazsın benden. Çok sevindim” dedi.

Camdaki Kız dizisinde seyirciyi çileden çıkaran olay! - Resim : 1

İşte tam da bu sahneler izleyiciyi çileden çıkardı.

Twitter’da birçok paylaşımda bulunan izleyiciler, “Psikopat ailelerin iğrenç hayatını artık izlemeyeceğim. Bu kadarı yetti”, “Kadın sevişti diye tebrik etti. Bunları çocuklar izliyor, yarın bir gün tövbe ya” gibi yorumda bulundu.