Ünlü rallici boşandı

Eski rallici Burcu Çetinkaya, 4 yıl önce ani bir kararla evlendiği Bucak aşireti mensubu Fatih Mehmet Bucak'tan anlaşmalı olarak boşandı. Çetinkaya, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Ünlü rallici boşandı

Altı yıl önce tesettüre giren ve geçen aylarda başını açan rallici Burcu Çekinkaya, eşi Mehmet Fatih Bucak'tan boşandı. Burcu Çetinkaya ile Mehmet Fatik Bucak'ın Mehmet Celal Bucak adına bir oğlu var.

Burcu Çetinkaya hayatında hiç kaçmadığını ifade ederek, "O korkakların işidir. Altı sene önce değil dört sene önce evlendik. Başımı ise 6 sene önce örttüm. Başımı ne örtmemin ne açmamın eşimle ilgisi yok. Kadın bu kadar iradesiz mi ki bu kararları ancak eşiyle alabilir? Kafanız bu mu?" dedi.

Ünlü rallici boşandı - Resim : 1
Burcu Çetinkaya, boşanmanın ardından eşinin soyadını Instagram hesabından sildi.

Bazı basın yayın organlarında tesettürü çıkarmasından dolayı boşandığı iddia edilen Çetinkaya, bu haberlere yine Instagram hesabından şu sözlerle cevap verdi:

Aslında hiç konuşmak istemiyorum ama yine ben konuşmadan farklı şeyler yazılıp çizilmeye başlandığı için konuşuyorum. Dört sene önce evlendiğim Fatih Mehmet Bucak'tan dün anlaşmalı olarak boşandık. Yaklaşık bir senedir süren geçimsizlik ve aile birliğimizin kalmaması sebebiyle.

Evladımın babasıdır saygım bakidir. Esas gururumu inciten konu, bir kadın olarak kadınlara haksızlık gördüğüm konu, başını örtme veya başını açma mevzusunun eşime bağlanmasıdır. Kadın kendi bireysel kararlarını veremeyen bir varlık mı ki böyle bir kararın arkasında mutlaka ki eşi olmalı? Ben başımı örttüğümde (internetten kontrol edebilirsiniz) yıl 2013'tü ve eski eşimin adını bile bilmiyordum. Başımı açtığımda ise halen evliydim. Eski eşimin de başı açık veya kapalı ile bir derdi hiçbir zaman olmadı.

Soyadını sildi

Ralli pilotu olan Burcu Çetinkaya ,bugün sosyal medya hesaplarından " Bucak" soyadını çıkardı. Ralli pilotu Burcu Çetinkaya, 4 yıl önce evlendiği Mehmet Fatih Bucak'tan boşandı.

"Fatih'e ilk görüşte aşık olmadım"

Çetinkaya bir röportajında eşiyle olan evlilikleriyle ilgili, "Aşktan ziyade sevgi, saygı ve güven evliliği demek daha doğru. Ben Fatih'e ilk görüşte aşık olmadım. Onu tanıyıp karakterini gördükten sonra içimde ona karşı bir şeyler başladı. Eşimin babamla çok benzeyen yönleri var" demişti.