Burdur'da katliam gibi kaza 5 ölü

Yeşilova- Burdur Karayolunda, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonun traktör ve otomobile çarptığı kazada 5 kişi yaşamını yitirdi.

Burdur'da katliam gibi kaza 5 ölü

Burdur'da traktör, kamyon ve otomobilin karıştığı kazada ölü sayısı 5'e yükseldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bayram Baş ve kızı Yağmur Baş'da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Yeşilova-Burdur Karayolu Harmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Yeşilova'dan Burdur istikametine ilerleyen Ahmet Aydoğan (48) yönetimindeki 20 H 3338 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Yusuf Akın'ın (58) kullandığı 15 NU 680 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kamyon daha sonra karşı yönden gelen Şenol Özalp (54) yönetimindeki 15 LH 660 otomobil ile de kafa kafaya çarpıştı.

Feci kazada otomobilde bulunan sürücü Şenol Özalp, aynı otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Emir Baş (6) ve Günaydın Cirit Baş (47) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araç içerisinde bulunan Bayram Baş (49) ve kızı Yağmur Baş (7) ile traktör sürücüsü Yusuf A. yaralandı. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Burdur Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Yağmur Baş Antalya Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yağmur Baş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken yine ağır yaralı olarak Burdur Devlet hastanesine kaldırılan Bayram Baş'da hastanede hayatını kaybetti.

Burdur'da katliam gibi kaza 5 ölü - Resim : 2

Burdur'da katliam gibi kaza 5 ölü - Resim : 3

Burdur'da katliam gibi kaza 5 ölü - Resim : 4