Bursa, Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Düzce'ye pazar uyarısı şimdi verildi. Yüzde 50 ihtimal var

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz Bursa, Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Düzce'ye pazar uyarısı şimdi verildi. Yüzde 50 ihtimal var.

Bursa, Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Düzce'ye pazar uyarısı şimdi verildi. Yüzde 50 ihtimal var

Yurdumuzun doğu, kuzey ve güney kesimlerinde etkisini gösteren yağışların hafta sonuna doğru Marmara ve batı bölgesindeki illerimize kayması bekleniyor.

Meteorolojik kaynaklar tarafından ise Marmara bölgesindeki illerimiz Bursa, Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Düzce'ye pazar uyarısı şimdi verildi. Yüzde 50 ihtimal var.

CUMA VE CUMARTESİ KESİN ETKİSİNİ GÖSTERECEK 

Marmara'daki yağışların cuma ve cumartesi günü etkisini göstermesine artık kesin gözüyle bakılıyor... 

Fakat yağışların yüzde 50 ihtimalle pazar gününe de sarkma ihtimali bulunuyor. Vatandaşlarımızın her ihtimale karşı pazar günü de tedbirli olması önerildi.