Derede bulunan 2 cesetle ilgili detaylar ortaya çıktı

Bursa'da Kirmasti Deresi'nde, bir gün arayla cansız bedenleri bulunan iki kişinin ölümüyle ilgili sır perdesi, arkadaşları gözaltına alınınca ortaya çıktı: "Birlikteydik, boğulduklarını düşünerek kaçtım."

Derede bulunan 2 cesetle ilgili detaylar ortaya çıktı

Mustafakemalpaşa'daki Kirmasti Deresi kenarında, iki gün önce, bir erkeğe ait ceset bulundu. İncelemede cesedin, Cem Fidan'a ait olduğu tespit edildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, dün akşam saatlerinde yine aynı bölgede, dere kenarında bir erkek cesedi daha bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin Cengiz Meral'e ait olduğunu belirledi. Yapılan incelemede, Cengiz Meral'in Cem Fidan'ın arkadaşı olduğu belirlendi. Ayrıca, Meral'in ailesinin 1 gün önce kayıp ihbarında bulunduğu belirlendi.

- "Boğulduklarını düşünerek korktum ve kaçtım"

Polis ekipleri iki arkadaşın şüpheli ölümü ile ilgili başlattığı soruşturmayı derinleştirdi.

İkilinin, olaydan 1 gün önce, cep telefonu üzerinden arkadaşları H.K. ile iletişime geçtiğini belirleyen ekipler, H.K.'nın evine operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan H.K.'nın sorgusunda, "Cem ve Cengiz ile dere kenarına gittik. Cem, dereye girdi. Bir süre sonra boğulma tehlikesi yaşadı. Cengiz koşarak suya atladı. Daha sonra ikisi de gözden kayboldu. Ben yüzme bilmiyorum, boğulduklarını düşünerek korktum ve kaçtım'' dediği öğrenildi.