2021'e dansözlü partiyle giren grup, koronayı hiçe saydı!

Bursa'da, korona virüs tedbirlerini hiçe sayıp, bir rezidansta dansözlü Yılbaşı eğlencesi düzenleyen grup, pes dedirtti.

2021'e dansözlü partiyle giren grup, koronayı hiçe saydı!

Bursa'da, koronavirüs yasaklarına rağmen bir grup, dansözlü eğlence düzenledi. Bir rezidansın balkon ve salonunda eğlenen şahışlar , bir de sosyal medyadan canlı yayın yapıp, o anları ise böyle paylaştı.

2021'e dansözlü partiyle giren grup, koronayı hiçe saydı! - Resim : 1

Rezidans dairesinde dansözü yere yatırıp oynatan kişilere ceza yağdı. Eğlence düzenleyip, sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapan 11 kişiye, toplam 34 bin 650 TL ceza kesildi.

2021'e dansözlü partiyle giren grup, koronayı hiçe saydı! - Resim : 2

Alkol alan grup, sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe saydı. Dairenin balkon ve salonunda eğlenip koronavirüs tedbirlerini ihlal eden grup, canlı yayın yapıp, o anların görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

2021'e dansözlü partiyle giren grup, koronayı hiçe saydı! - Resim : 3

Eğlendikleri anları sosyal medya hesabından paylaşan kişiler, o anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbar üzerine adresi tespit edip, daireye baskın yaptı. Dairede bulunan 11 kişiye, koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer TL'den toplam 34 bin 650 TL ceza uygulandı.