Bursa'da akılalmaz hırsızlık!.. Metrelerce sürüklenip yaralandı!

Bursa’da alıcı kılığına giren bir otomobil hırsızı denemek için bindiği aracı akılalmaz bir metodla çalarak kaçtı.

Bursa'da akılalmaz hırsızlık!.. Metrelerce sürüklenip yaralandı!

Olay, Nilüfer ilçesi Bursa-İzmir karayolunda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, öğretmen Emre Ertürk , tatil için Bursa’ya geldi. Kullandığı otomobil küçük gelen Ertürk, aracını değiştirme kararı aldı. Ertürk'ün satılığa çıkardığı aracına müşteri çıktı. Buluşmada aracı deneyeceğini söyleyen şüpheli, otomobili denedikten sonra aracı ekspertize göstermek istediğini ifade etti. Sonrasında aracı durduran şahıs, Ertürk’ün kullanmasını istedi.

Bursa'da akılalmaz hırsızlık!.. Metrelerce sürüklenip yaralandı! - Resim : 1

Ertürk adımını dışarıya atar atmaz hırsızlık zanlısı gaza bastı. Aracının çalınacağını anlayan Ertürk, aracın camına tutunarak, hırsızlık zanlısını durdurmak istedi. Uzun süre sürüklenen Ertürk yere düşüp yaralandı. Talihsiz öğretmen polise verdiği ifade sonrası hastanede tedavi oldu.

Bursa'da akılalmaz hırsızlık!.. Metrelerce sürüklenip yaralandı! - Resim : 2

Ertürk yaşadıklarını şöyle anlattı...

“Yaz tatili için Bursa’ya geldik. 6 aylık bir kızım var. Araba küçük geldiği için değiştirmek istedik. Biraz daha büyük bir araba alacaktık. Aracımı 55 bin 750 TL’ye internet üzerinden satılığa çıkarttım. 54 bin TL’ye satış konusunda anlaştık. Çekirge tarafından geldiğini ve eşine araba alacağını ifade etti. Buluştuktan sonra aracı inceledi. Fiyatta anlaştıktan sonra test sürüşü yaptık. Ardından aracı ekspertize gösterelim dedi. Yolda giderken aracı durdurdu. Bana "sen kullan" dedi. Kapıyı açtı, iner gibi yaptı. Ben de kapıyı açıp, bir ayağımı yere indirdim. O sırada aracın gazına bastı. Cam açık olduğu için bende atıldım oraya. Araç hareket halindeyken camda biraz sürüklendim. Ben asfaltta yere düştüm. O kişi İzmir yönüne devam etti. Böyle olacağını tahmin etmemiştim. Aracın satışını vermemiştim. Daha sonra polisi aradım. İfade verdim ve Uludağ Üniversitesi’ne giderek rapor aldım”

Bursa'da akılalmaz hırsızlık!.. Metrelerce sürüklenip yaralandı! - Resim : 3