Bursa'dan İzmir’e doğru seyir halinde olan Koray Fırıncıoğulları, kaputtan çıkan yılanla göz göze geldi

Bursa'dan İzmir’e doğru otomobiliyle seyir halinde olan Koray Fırıncıoğulları, kaputtan yılan çıktığını görünce şaşkınlık yaşadı. Yılanla göz göze gelen araç sahibi o anları kaydetti.

Bursa'dan İzmir’e doğru seyir halinde olan Koray Fırıncıoğulları, kaputtan çıkan yılanla göz göze geldi

Bursa'dan İzmir’e doğru otomobiliyle seyir halinde olan Koray Fırıncıoğulları (28), kaputtan yılan çıktığını görünce şaşkınlık yaşadı. Karacabey İtfaiyesi ekipleri, otomobilin içinde yılanı bulamadı. Olaydan 3 gün sonra yılan tekrar kaputtan çıktı. İtfaiye o yılanı bulmak için çalışma başlattı.

Yılan tekrar kaputa girdi

İzmir’den Bursa’ya bir yakınını ziyaret etmek için gelen Koray Fırıncıoğulları ve babası Remzi Fırıncıoğulları, İzmir’e dönmek için geçen pazartesi günü 34 MV 8901 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Fırıncıoğulları otomobiliyle seyir halindeyken, Karacabey ilçesine geldiğinde kaputtan yılan çıktığını gördü. Yılanı gören Fırıncıoğulları, otomobilini yol kenarına çekince, yılan tekrar kaputa girdi. 

Bursa'dan İzmir’e doğru seyir halinde olan Koray Fırıncıoğulları, kaputtan çıkan yılanla göz göze geldi - Resim : 1

Bunun üzerine Fırıncıoğulları, Karacabey İtfaiyesi’ne giderek, durumu bildirdi. İtfaiye ekipleri, otomobilde yaptığı aramada yılanı bulamadı. Fırıncıoğulları, yılanın yolda otomobilinden düştüğünü varsayarak, İzmir’e doğru tekrar yola çıktı.

Yılan aramalara rağmen bulunamadı

Koray Fırıncıoğulları, Manisa’ya geldiğinde yılanın tekrar kaputtan çıktığını gördü. Otomobili yolun kenarına çeken Fırıncıoğulları, otomobilin motor kısmında bir arama daha yapmasına rağmen, yılanı bulamadı. 

Motor arızası verdi

Daha sonra yoluna devam eden Koray Fırıncıoğulları, İzmir’e geldiğinde otomobilin motor arızası verdiğini fark etti. Fırıncıoğulları, otomobilini dün tamirciye götürdü. Tamircinin otomobilde yaptığı incelemede vals bağlantısının koptuğu belirlendi. Ancak yılan, yine bulunamadı.

Bu kez de yılanı babası gördü

Bugün sabah saatlerinde tekrar otomobiliyle yola çıkan Koray Fırıncıoğulları’nın babası Remzi Fırıncıoğulları, yılanın tekrar kaputtan çıktığını gördü. 

 

İtfaiye ekipleri çalışma başlattı

Otomobili durduran Remzi Fırıncıoğulları, Narlıdere İtfaiyesi’ne giderek, ekiplerden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, yılanı bulabilmek için, çalışma başlattı.