Alişan paylaştı milyonlar ağladı! Kardeşinin ölüm yıldönümünde yürek yakan paylaşım! "Seni çok arıyorum kardeşim"

Geçtiğimiz yıllarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden ünlü türkücü ve şarkıcı Alişan zor günler geçilmiş, bu durumu uzun süre atlatamamıştı. Alişan, kardeşinin ölüm yıldönümüne bir gün kala yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı.

Alişan paylaştı milyonlar ağladı! Kardeşinin ölüm yıldönümünde yürek yakan paylaşım! "Seni çok arıyorum kardeşim"

Ünlü türkücü ve şarkıcı Alişan geçtiğimiz yıllarda koronavirüs hastalığı sebebiyle ağabeyi olan Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Alişan için bir hayli zor geçen dönemde destekçileri ve eşi Buse Varol sayesinde o zor dönemi atlatmıştı. 

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla kardeşine olan özlemini her fırsatta dile getiren Alişan,duygusal bir paylaşımda bulundu. Kardeşinin vefatının yıldönümünden bir gün önce paylaşım yapan ünlü şarkıcının paylaşımı yürekleri dağladı. 

Alişan paylaştı milyonlar ağladı! Kardeşinin ölüm yıldönümünde yürek yakan paylaşım! "Seni çok arıyorum kardeşim" - Resim : 1

" Ne aldığım nefes tam ne de yaptıklarım"

Alişan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Yarın akşam seninle ilgili, geçen sene şuradaydık, şunu yapıyorduk diyeceğimiz hiçbir şey kalmayacak... Bir önceki sene hep senin olmadığın anlar olacak... Evet yaşıyoruz, nefes alıyoruz çalışıyoruz... Ne aldığım nefes tam ne de yaptıklarım... Farkında olduğum şeyler var tabii ki. Onlar da bana kalsın. Seni çok özlüyorum. Seni çok arıyorum kardeşim... Seni çok seviyorum''