Büyü yaptırmak isterken dolandırıldı!

İstanbul'da medyumla iletişime geçen genç kız büyü için 250 lira gönderdi. Medyum parayı aldı ancak sonra, “senin yaşın küçük olduğundan büyünün etkisi olmuyor” diyerek bin lira daha istedi. Genç kız durumu annesine anlatınca kızının dolandırıldığını anlayan anne suç duyurusunda bulundu.

Büyü yaptırmak isterken dolandırıldı!

İstanbul Ataşehir’de yaşayan Gülizar A. kızının kendisine internetten bulduğu bir medyuma büyü yaptırmak için para gönderdiğini ancak medyumun hiçbir işlem yapmadığını ve üstüne tekrar para istediğini söyleyince soluğu savcılıkta aldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe veren Gülizar A. kızı E.A’nın internetten bulduğu medyum Ferdi D. ile büyü yaptırmak için iletişime geçtiğini belirtti. Medyum Ferdi D.’nin kızından kimlik ve ikamet bilgilerini ve fotoğrafını istediğini belirterek, “Kızımın 18 yaşından küçük olduğunu bildiği halde bu durumdan yararlanarak ve duygularını istismar ederek bu işlemi yapmayı kabul etmiştir. Karşılığında 250 lira istemiş ve kızım da bu parayı hesabına benim hesabımdan göndermiştir” ifadelerini kullandı.

“SENİN YAŞIN KÜÇÜK BÜYÜNÜN ETKİSİ OLMUYOR”

Ferdi D.’nin kızından daha sonra da bin lira istediğini belirten anne Gülizar A., “Kızıma, ‘senin yaşın küçük olduğundan büyünün etkisi olmuyor. Başka malzemeler alacağım’ diyerek bin lira daha istemiştir. Kızım da daha fazla para gönderemeyeceğini söyleyince şüpheli bu kez, ‘Bu kadar paraya işlemi yapmayacağım’ demiştir. Kızımın bu olay sebebiyle psikolojisi çok bozulmuştur” ifadelerini kullanarak Ferdi D.’den şikayetçi oldu.

Kaynak: Milliyet