Büyük aşka nazar değdi

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli çiftinin ayrıldığı haberlerinin çıkmasının ardından ikili ilk kez kameralar tarafından görüntülendi. Hem Cem Yılmaz'ın hem de Defne Samyeli'nin çok sinirli olduğu gözlemlendi.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli çiftinin evliliğe doğru giden ilişkilerinde büyük bir krizin çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce de çiftin ayrıldığına dair iddialar ortaya atılmış ancak ikili tarafından yalanlanmıştı.

Cem Yılmaz muhabire çıkıştı

Cem Yılmaz ayrılık haberleri sonrası Levent'teki ofisinden çıkarken görüntülendi. Oldukça sinirli olan Yılmaz, kendisini görüntüleyen muhabire öfkelendi. Cem Yılmaz kendisini görüntüleyen magazincilere, "İyi akşamlar. Buraya niye geliyorsunuz? Çok garip değil mi?" diye çıkıştı. Ardından Defne Samyeli ile ilişkisi sorulunca, "Eve gelin evde konuşalım" diye yanıtladı.

Defne Samyeli de sinir küpü

Defne Samyeli ise Cem Yılmaz'ın da müdavimi olduğu bir restoranın otoparkında magazincilere yakalandı. Aracını park ederken oldukça sinirli olduğu gözlemlenen Samyeli, "Boşuna beklemeyin" diyerek gazetecileri tersledi.

Bir haftadır görüşmeyen ünlü çiftten Cem Yılmaz'ın yeni filmi nedeniyle stresli günler geçirdiği, bu gerginliği de ilişkisine yansıttığı öğrenildi. Daha önce ayrılıp barışan çiftin bu kez yaşanan krizi aşıp aşamayacakları ise merak konusu.

Öte yandan ikilinin hala sosyal medyada birbirlerini takip etmeye devam etmesi ve beraber çektirdikleri fotoğrafları silmemesi de dikkat çekti.