Büyük tepki çeken olayda anne ve baba serbest kaldı

Boşandığı eski karısının 12 yaşındaki kızı ile ikinci evliliğinden olan 2.5 yaşındaki çocuğuna içki içiren anne ile kocası çıkarıldıkları mahkemece serbest kaldılar.

Bursa’da yaşanan olayda Serkan D. eski eşinden ayrıldı ve 2007 yılında ilk eşinden doğan kızlarının velayeti de boşandığı eşi Y.Ç’ye verildi.

2011 yılında A.Ç ile yeni bir evlilik yapan anne Y.Ç’nin bu evliliğindende bir erkek çocukları oldu.

Kızının cep telefonundaki görüntüleri gördü

Serkan D., 12 yaşında olan kızı C.Z.D. ile görüştüğü sıralarda, kızının cep telefonunu kontrol etti. Gördükleri karşısında hayrete düşen Serkan D., eski eşinin hem kendisinden olan 12 yaşındaki kızına, hem de yeni kocası A.Ç.'den olan çocuğuna içki içirdiğini gördü.

Videoda, alkol kokusundan rahatsız olmayan, hatta elinden rakı bardağı alınınca ağlayan çocuğu gören Serkan D., soluğu savcılıkta alarak eski eşi ve kocası hakkında suç duyurusunda bulundu.

Serbest bırakıldılar

Olayın ardından savcılık talimatıyla anne Y.Ç. ile yeni eşi A.Ç., polis tarafından Uşak’ta oturdukları evde gözaltına alındı. Çift, öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Y.Ç. ile yeni eşi A.Ç., adliyede çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tarafından serbest bırakıldı.