Yeşilçam'ın 'Mine'si Selin Şekerci en büyük korkusunu açıkladı!

En son Çağatay Ulusoy ile başrolünü paylaştığı Yeşilçam dizisi ile karşımıza çıkan Selin Şekerci, ‘Women’s Shine’ dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Setler dışında nasıl bir insan olduğunu paylaşan Şekerci, en büyük korkusunu açıkladı.

Yeşilçam'ın 'Mine'si Selin Şekerci en büyük korkusunu açıkladı!

Dijital platform Blu Tv'de yayınlanan Yeşilçam dizisinde 'Mine' karakteri ile boy gösteren güzel oyuncu Selin Şekerci, ‘Women’s Shine’ dergisine konuştu. Kendine dair bilinmeyenlerini anlatan Şekerci, en büyük korkusunu açıkladı.

Yeşilçam'ın 'Mine'si Selin Şekerci en büyük korkusunu açıkladı! - Resim : 1

Kendi hakkında bilinmeyen yönlerini paylaşan Şekerci, obsesif biri olduğunu söyledi:

"Ergenlikte hiç büyük çılgınlıklarım olmadı. Ya da sabaha kadar eğlencelerim. İçimde hiç büyütemediğim bir çocuk kaldı. Hep kendim olmaya çalıştım. Çokça tökezledim ama otokontrolü hiç bırakmadım."

Yeşilçam'ın 'Mine'si Selin Şekerci en büyük korkusunu açıkladı! - Resim : 2

"Aptal yerine konmak..."

"Kendinize dair yıkmak istediğiniz bir önyargı var mıdır?" sorusunu da yanıtlayan Şekerci, bu sorunun cevabında en büyük korkusunu da açıkladı:

"Arıza ve soğuk bilinirim ben. En büyük handikapım obsesif olmak. Çalışkanımdır çünkü en iyisini yapmak isterim.Lafı dolandırmam, doğrudan söylerim. Haklıyken haksız olan taraf olurum bu yüzden de aptal yerine konmak en büyük kabusumdur. Asla taviz veremeyeceğim şey; günü kurtarmak için ayıya dayı demem. Özel hayatımda elimden geldiğince akışta olurum. Mahremiyet çok önemli benim için. Hayatımın dönüm noktası annemle babamın ayrılığı, geçirdiğim kaza sayesinde oyunculuğa yönelmem.” 

"Şanslı genlerim var"

Şekerci, şanslı ve anksiyete sahibi biri olduğunu şu sözlerle belirtti:

“Şanslı genlerim var. Hümeyra bana ‘Merak etme sen yaşlandıkça daha genç görünüceksin’ derdi. Onun ekmeğini yiyyorum.Utangaç ve kırılganım. Güvenli alanımın dışına çıkamam. O yüzden anksiyete sahibiyim.”