Cam Tavanlar dizisinin başrolü Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka kaç yaşında? Kubilay Aka nereli?

Show Tv ekranlarının yeni projesi Cam Tavanlar’ın yayın tarihi belli oldu. Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral ile başrolü paylaşacak olan Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka kaç yaşında? Kubilay Aka nereli?

Cam Tavanlar dizisinin başrolü Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka kaç yaşında? Kubilay Aka nereli?

Başarılı senarist Meriç Acemi’nin kaleminin Fehmi Öztürk’ün rejisiyle buluşacağı; heyecanla beklenen yeni dizi Cam Tavanlar, 9 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizini kadrosunda; Bensu Soral, Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar gibi oyuncular yer alıyor. 'Vatanım Sensin' dizisinde iki sezon Ali Kemal karakteriyle hafızalara kazınan Kubilay Aka, son zamanlarda internette sorgulanmaya başlandı. Peki, dizini başrol oyuncusu Kubilay Aka kimdir?

Cam Tavanlar dizisinin başrolü Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka kaç yaşında? Kubilay Aka nereli? - Resim : 1

KUBİLAY AKA KİMDİR?

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezun oldu. “Vatanım Sensin” dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, son olarak “Çukur” dizisinde Celasun karakterine hayat vermiştir. Kubilay Aka, oyunculuğa başlama hikayesini şu sözlerle anlamıştı:

Muğla-Milas Havalimanı’nda özel bir şirkette çalışıyordum. Ufuk Ergin, sanatçısı Ozan Doğulu ile lounge kısmına giriş yaptı. İşlemlerini gerçekleştirdim. O sırada yaka kartımdan adıma soyadıma bakmış. 10 dakika sonra Instagram’dan bir mesaj geldi. Bana “Vatanım Sensin” dizisindeki Ali Kemal karakteri için deneme çekimine gelip gelemeyeceğimi soruyordu. Görmesem, kim olduklarını bilmesem, birileri bana şaka yapıyor zannederdim.

Cam Tavanlar dizisinin başrolü Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka kaç yaşında? Kubilay Aka nereli? - Resim : 2

 KUBİLAY AKA'NIN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

  • 2017 – 2019 – Çukur (Celasun) (TV Dizisi)
    2016-2017 – Vatanım Sensin (Ali Kemal) (TV Dizisi)