Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle

Camdaki Kız 16. Bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 21 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Camdaki Kız 16. Bölüm…

Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle

Camdaki Kız dizisinin 16. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Camdaki Kız 16.Bölümde: Alp, Cana ve Sedat'ın ilişkisini itiraf eder. Feride, olayı Nalan'dan saklamaya çalışsa da ihaneti açıklamak ister.

Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Nalan'ın evliliğinin, artık uçurumun eşiğinde olduğu ortadadır. Feride, ihanetin devam ettiğini öğrenince Sedat'ı karşısına alır. Sedat, Rafet'in öfkesiyle karşı karşıya gelirken Cana ve Alp'in boşanma haberi herkesi şoke eder. İşte Camdaki Kız dizisinin 16.bölüm tek parça linki…

Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle - Resim : 2

Camdaki Kız 15. Bölümde ne oldu?

Camdaki Kız 15. bölümünde; Sedat ve Cana'nın ilişkisini öğrenen Alp, intikam planları yapıyor ve onları rezil etmekle tehdit ediyor  Sedat ve Nalan'ın balaylarında güzel vakit geçirirken Cana’dan gelen telefon Sedat’ın endişelenmesine sebep olur ve Nalan’ın bileğini burkması bahanesi ile İstanbul’a geri dönüyorlar. Hayri, Sedat'ın Nalan'ı aldattığını duyunca gözünü Sedat'tan ayırmaz.

Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle - Resim : 3

Feride, Nalan ve Sedat’ın yakınlaşmalarından memnundur. Nalan'ın Feride'nin kendisinden bir şeyler sakladığını düşünmesi Feride'yi şaşkına çeviriyor. Diğer yandan Rafet'in kıymetli olarak gördüğü otel ihalesini almayı hedefleyen Sedat bambaşka yollar denemeye kalkıyor. Cana'nın ağından kurtulamaması ise Sedat'ın başına bela oluyor. Çünkü Sedat'ın Cana'yla görüşmek için söylediği yalan gittikçe büyüyor. 

Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle - Resim : 4

Camdaki Kız 16. Bölüm izle

Camdaki Kız 16. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

 Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

Camdaki Kız dizisinin konusu şöyle: Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur.

Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle - Resim : 6

Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğluyla evlilik arifesinde bulur.

Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle - Resim : 7

Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız 16. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm tek parça izle - Resim : 8

Camdaki Kız dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burcu Biricik-Nalan
  • Devrim Yakut-Gülcihan
  • Enis Arıkan-Muzo
  • Feri Baycu Güler-Döndü
  • Feyyaz Şerifoğlu-Sedat
  • Hamza Yazıcı-Tako
  • Hande Ataizi-Cana
  • Merve Polat-Billur