Camdaki Kız 17. Bölüm full izle! Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 17.Bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Camdaki Kız son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 28 Ekim 2021 tarihinde ekranlara gelen Camdaki Kız yeni bölüm canlı izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız 17. Bölüm full izle! Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle

Camdaki Kız dizisinin son bölümü tek parça olarak yayınlandı. Camdaki Kız 17. Bölümde:Nalan, annesi Feride'ye eşi Sedat ile ilgili sakladığı bir şey olup olmadığını sorara. Feride, Sedat'ın açığını yakaladığı günden itibaren sır küpü haline gelir. Nalan, iyi tanıdığı annesinin bir şeyler sakladığından adı gibi emindir. Bu sırada, köşkteki skandaldan kurtulduğunu düşünen Sedat, babası Rafet'in şok kararıyla sarsılır. Diziseverler 28 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan "Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle" gibi aramalar yapıyor. İşte Camdaki Kız dizisinin 17.bölüm tek parça linki…

Camdaki Kız 17. Bölüm full izle! Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Camdaki Kız 16. Bölümde ne oldu?

Camdaki Kız 16. Bölümde;Feride, Alp'in Sedat ve Cana'nın ilişkisini itiraf etmesinin ardından Alp'i evinden uzaklaştırır. Sedat'ın Cana'yla olan ilişkisinin devam ettiğini öğrenmesi Feride'yi çileden çıkarır. Kızının mutluluğunu bozmamak için ihaneti saklama kararı alan Feride, Cana'yı dize getirmeye çalışır. Ancak Alp, boşanmaya ve ihaneti Nalan'a söylemeye kararlıdır. Cana, Alp’i susturabilmek için Feride ile iş birliği yapmak durumunda kalır. Nalan’ın aklında ise annesinin yatağının üzerinde gördüğü mektup vardır.

Camdaki Kız 17. Bölüm full izle! Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle - Resim : 2

Cana ve Alp’in boşanma haberlerinin basında duyulması konakta gerginlik yaratırken, Nalan dışında herkes işin aslını bilmektedir. Selen, Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35’inci yıl için Gülcihan’a sürpriz olacak bir parti düzenler. Partinin sonunda ise herkesi başka bir sürpriz beklemektedir.

Camdaki Kız 17. Bölüm full izle! Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle - Resim : 3

Camdaki Kız 17. Bölüm izle

Camdaki Kız 17. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

Camdaki Kız dizisinin konusu şöyledir: Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur.

Camdaki Kız 17. Bölüm full izle! Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle - Resim : 5

Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğluyla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız 17. Bölüm full izle! Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle - Resim : 6

Camdaki Kız dizisi oyuncuları kimdir?

Camdaki Kız dizisinin yapımını OG Medya, yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenirken, yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Camdaki Kız'ın senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alıyor. Camdaki Kız dizisi oyuncuları ise şöyle:

  • Burcu Biricik
  • Devrim Yakut
  • Enis Arıkan
  • Feri Baycu Güler
  • Feyyaz Şerifoğlu
  • Hamza Yazıcı
  • Hande Ataizi
  • Merve Polat