Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm full izle! İşte, Camdaki Kız son bölüm izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça olarak yayınlandı. 25 Kasım 2021 tarihinde Camdaki Kız son bölüm full internete yüklendi.

Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 1

Camdaki Kız 21. yeni bölümde; Cana, Sedat ve Nalan'dan intikam almak için şimdi de Adil'e tuzak kuruyor. Cana ve Adil'i samimi şekilde gören Nalan ise bu manzara karşısında şoke oluyor. Feride ise Adil'e aba altından sopayı gösteriyor! Öte yandan Sedat ve Nalan arasına yine bir ihanet giriyor.

Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 2

Melisa ile bir zamanlar ilişkisi olan Sedat, evlerine gelen Melisa'nın ensesindeki dövmeyi görüp onu hatırlıyor. Sedat Muzo'ya Melisa'yı nereden tanıdığını söyleyecek mi?  Muzo, hayatının aşkının peşine düşerken evde işler çığırından çıkmıştır. Nalan, Cana ile karşı karşıya gelir. Büyük yüzleşme sonunda başlamıştır. Öte yandan Feride ise Adil'i takibe almıştır. Cana ile görüşemeye başlayan Adil ne yapacak?

Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 3

Camdaki Kız 20. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 20. bölümde; Nalan'ın Billur'la arasını yapmaya çalıştığını öğrenen Muzo, kendisinden hiç beklenmeyen bir durumun içine düşer. Melisa, aslında Hayri'nin bir tanıdığı ve annesine bakmakla yükümlü olan bir kızdır. Muzo, bambaşka bir senaryoyla Nalan'a benzemesi için de özel istekte bulunduğu Melisa'yı Sedat ve Nalan'la tanıştırıyor.

Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 4

Nalan, yemekte Sedat'ın telefonuna gelen Cana'nın çağrılarını ve mesajlarını yakalıyor. Ancak kimseye hiçbir şey belli etmeden soluğu Cana'nın bulunduğu mekanda alıyor. Nalan bir köşede oturup Sedat'ın gelmesi ve ihaneti görmek için beklerken, Cana'yla buluşmaya gelen kişinin babası olduğunu gören Nalan, şoke oluyor.

Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 5

Camdaki Kız 21. yeni bölüm izle

Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğluyla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız 21. yeni bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 7

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Burcu Biricik-Nalan
  • Devrim Yakut-Gülcihan
  • Enis Arıkan-Muzo
  • Feri Baycu Güler-Döndü
  • Feyyaz Şerifoğlu-Sedat
  • Hamza Yazıcı-Tako
  • Hande Ataizi-Cana
  • Merve Polat-Billur