Camdaki Kız 23. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 23. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm full izle! İşte, Camdaki Kız son bölüm izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız 23. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 23. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 9 Aralık 2021 tarihinde Camdaki Kız son bölüm full internete yüklendi.

Camdaki Kız 23. bölümde; annesi Feride'nin, ''Dilim şişseydi de babanı takip et demeseydim. Allah yüzümüze gülsün de inşallah görmemiş olsun.'' sözlerini duyan Nalan, büyük bir çıkmaza giriyor. Yaşadığı şeylerden çok yorulan ve kırılan Nalan içini Muzo'ya açıyor. Muzo, ''Benim bir şey yapmam lazım Muzo.

Kendim için bir şey yapmam lazım.'' diyen Nalan'a, ''O kafandaki neyse cesaret et ve yap!'' diye cevap veriyor. Muzo'nun da desteğiyle hayatında bazı şeyleri değiştirme kararı alan Nalan, büyük bir adım atıyor. Öte yandan Selen'in, ''Ya neredesiniz? Öldük meraktan. Nalan da yok ortada. O da telefonlarını açmıyor.'' sözleri, merak uyandırdı. Peki Nalan ne yapacak?

Camdaki Kız 23. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 1

Camdaki Kız 22. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 22. bölümde; Adil ve Cana'nın yakınlaşması gittikçe artarken, Feride durum karşısında çaresi kaldı. Adil'in gizli - saklı konuşmalar yaptığını duyan ve yakalayan Feride, evinin merdivenlerinden düştü. Annesinin merdivenlerden düştüğü haberini alan Nalan hastaneye koşarken, Adil ve Cana'yı ise yine bir arada yakaladı.

Bu olaylarla ilgilenmeyen Sedat, Muzo'nun sevgilisini tuzağa düşürmek için onunla otel odasında buluştu. Otel odasında Sedat'ı gören Melisa sinir krizi geçirirken, Muzo ise kendisine yapılan sürprizle ters köşe oldu. Hayri yalıda olan olaylar ve Muzo'nun kendisine yaptığı sert konuşma sonrası işten ayrıldı.

Camdaki Kız 23. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 2

Camdaki Kız 23. bölüm izle

Camdaki Kız 23. bölüm tek parça olarak izleyebielceğiniz link...

Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğluyla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız 23. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 4

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Burcu Biricik-Nalan
  • Devrim Yakut-Gülcihan
  • Enis Arıkan-Muzo
  • Feri Baycu Güler-Döndü
  • Feyyaz Şerifoğlu-Sedat
  • Hamza Yazıcı-Tako
  • Hande Ataizi-Cana
  • Merve Polat-Billur