Camdaki Kız 25. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 25. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm full izle! İşte, Camdaki Kız son bölüm izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız 25. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 25. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm full izle! 23 Aralık 2021 tarihinde Camdaki Kız son bölüm full internete yüklendi.

Camdaki Kız 25. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 1

Camdaki Kız 25. bölümde; Hayalleri bir bir yıkılan Nalan oldukça mutsuzdur. Hem Feride'nin baskısı hem de Sedat'ın yaşattıkları ona ağır gelmeye başlamıştır. Muzo ile dertleşen Nalan ona hissettiklerinin peşinden koşmasını öğütler. Sonrasında kendisi de Sedat ile yakınlaşmaya başlar. Nalan mutluluğa kavuşabilecek mi?

Feride, Adil'in Cana ile olan yakınlaşması karşısında sessiz kalmaz ve pençelerini çıkartır. Adil'e "Hazır Cana'ya evukat bulmuşken kendine de bir tane de kendine edin" diyen Feride, Adil beyden boşanacak mı? Diğer taraftan Koroğlu ailesi de önlenilemez bir kaosun pençesine düşmüştür. Olaylar gittikçe karmaşık bir hal almaya başlar. Muzo, Hayri'ye Meliha'ya aşık olduğunu söylüyor. Selen'in hamile olmadığı gerçeği ise su yüzüne çıkmıştır.

Camdaki Kız 25. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 2

Nalan ile Feride arasında da bir yüzleşme yaşanır. Nalan, Feride'ye "Eğer beni sevseydin, belki ben de kendimi biraz olsun severdin.." der. Feride'nin "Bana ancak anne olduktan sonra ahkam kesebilirsin. Bu da olmayacağı için sakın benim anneliğimi sorgulamaya kalkma..." cevabının karşısında Nalan. "Ben anne olacağım... Çünkü artık böyle yaşayamam" der.

Camdaki Kız 25. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 3

Camdaki Kız 24. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 24. bölümde; Feride, sakladığı sırların bedelini öderken, Nalan güçlü durmaya kararlıdır. Diğer taraftan Koroğlu Ailesi büyük bir krizin içine düşmüştür. Rafet başta olmak üzere tüm aile krize çözüm bulmaya çalışırken, Sedat yine tehlikeli bir durumunun içine düşer.

Camdaki Kız 25. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 4

Melisa ise kim olduğunu saklamaya çalıştıkça Hayri abisinin ısrarıyla avukatla görüşmeye gittiği otelde Rafet Bey'le karşılaşır. Nalan, Feride ve Adil'in sakladığı sırrı öğrenmeye çok yakındır. Ancak Feride, Nalan'ın Sema'yı sormasının ardından sinir krizi geçirir. Nalan, saklanan eşyaların peşine düşer. Feride ve Adil, Nalan'ın bilmesi gereken gerçekleri anlatmaya karar verir.

Camdaki Kız 25. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 5

Camdaki Kız 25. bölüm izle

Camdaki Kız 25. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğluyla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız 25. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle - Resim : 7

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Burcu Biricik-Nalan
  • Devrim Yakut-Gülcihan
  • Enis Arıkan-Muzo
  • Feri Baycu Güler-Döndü
  • Feyyaz Şerifoğlu-Sedat
  • Hamza Yazıcı-Tako
  • Hande Ataizi-Cana
  • Merve Polat-Billur