Camdaki Kız 3. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Camdaki Kız’ın 3. bölümü yayınlandı. Başrolü Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi yeni bölümde; Sedat’ın Cana ile olan fotoğrafları, Koroğlu malikanesinde bomba etkisi yaratır. İşte 22 Nisan 2021 tarihli Camdaki Kız 3. Bölüm…

Camdaki Kız 3. Bölüm full izle

Yeni dizi Camdaki Kız 3.bölümü yayınlandı. 22 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 3. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Camdaki Kız 3.bölümde; Sedat, Nalan'la konuşup, özel dairede gördüklerinin kendisine ait olmadığını anlatır. Nalan, Sedat'a yeniden güven duyar, sevdiği adamla evleneceği için mutludur. Yaklaşan felaketten habersiz olan Sedat, bu sorunu da çözdüğü için rahatlar. Ancak hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalmaz. Sedat’ın Cana ile olan fotoğrafları, Koroğlu malikanesinde bomba etkisi yaratır. İşte Camdaki Kız dizisinin 3. bölüm tek parça linki…

Camdaki Kız 2.bölüm ne olmuştu?

Türkiye’nin zengin ve yakışıklı bekarı Sedat Koroğlu’nun Nalan’la evleneceği haberi magazin gündemine bomba gibi düşer. Nalan ve ailesi, hafta sonunu geçirmek için Koroğlu’na ait lüks çiftliğe davet edilir. Birbirlerini ilk defa tanıyacak olan bu iki aile, karanlık sırlarını birbirlerinden saklamaya çalışırken, Nalan bir anda kendisini Rafet Koroğlu’nun hazırladığı bir sınavın içinde bulur. Nalan ve Sedat, ailelerin de katıldığı sade bir törenle söz yüzüklerini takarlar. Koroğlu ailesini bir türlü içine sindiremeyen Feride’nin gerginliği, hızla girilen evlilik yolunda, iyice artar. Evlenene kadar Nalan’ı korumak için, Sedat’tan uzak tutmaya çalışan Feride’ye, geçmişten hiç beklenmedik bir ziyaretçi gelir… Adil ve Feride’nin o güne kadar sakladıkları büyük sır, karanlık bir gölge gibi yeniden hayatlarında belirmiştir.

Camdaki Kız 3. Bölüm izle

Camdaki Kız 3. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Camdaki Kız dizisi konusu nedir?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız uyarlama mı?

Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlamadır. Camdaki Kız kitabında gerçek hayat hikayesi anlatılmaktadır.  Bir psikiyatrist olan Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarından deneyimlediği yaşamlara yer verdiği romanlarını okuyucu ile buluşturmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Camdaki Kız kitabı da hikayesiyle, sizi alıp derin düşüncelere daldıracak türden bir roman. Çocuklukta yaşanılan her bir olayın, geleceğimizde ne gibi izler bırakacağını mükemmel bir dil ile anlatan usta yazar, engin bilgi ve tecrübelerini bizler ile paylaşıyor. Siz de sevginin gücünün, hayatta hep başka kapıları aralayabileceğini düşünüyor ve kaderinizi yeni baştan yazmak istiyorsanız, baş ucu kitabı niteliğindeki bu esere mutlaka sahip olmalısınız.

Camdaki Kız dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burcu Biricik – Nalan
  • Devrim Yakut
  • Feri Baycu Güler
  • Feyyaz Şerifoğlu
  • Hamza Yazıcı
  • Hande Ataizi
  • Merve Polat
  • Nihal Menzil
  • Nur Sürer
  • Selma Ergeç
  • Şerif Erol
  • Tamer Levent
  • Tuğrul Tülek