Camdaki kız 62. bölüm full izle! Camdaki kız 62 bölümde neler olacak? Camdaki kız 62 bölüm fragmanı

Ekranların sevilen ve reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’ın sevenleri tarafından 62. bölüm detayları araştırılmaya devam ediyor. Başrollerde Burcu Biricik’in rol aldığı dizinin 62. bölümünde neler olacağını tüm dizi izleyicileri ve hayranları merak ediyor? Peki 62. bölümde neler olacak? Camdaki Kız 62. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte tüm detaylar…

Camdaki kız 62. bölüm full izle! Camdaki kız 62 bölümde neler olacak? Camdaki kız 62 bölüm fragmanı

Perşembe günleri Kanal D’de ekranlarına gelen Camdaki Kız dizisinin sevenleri Camdaki kız fragman yayınlandı mı? sorusunu merak ediyor. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı dizide 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

61. Bölümde neler olmuştu? İşte detaylar…

61. bölümde Cana karakterinin ölümüyle herkes sarsılmıştı! Peki 61.bölümde neler oldu?

Hayri Nalan’ın neden konağa geri döndüğünü anlamakta kararlıdır. Muzo, Hayri’yle her şeyi açık açık konuşur ama Hayri’nin Nalan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Billur Hayri ve Nalan’ı buluşturmaya çalışır ama işler beklendiği gibi gitmez. Koroğlu Ailesi Nalan’ın konağa dönüşü şerefine yemeğe gider ve yemekte sürpriz bir gelişme yaşanır.

Hayri'nin Nalan'dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Ancak Feride son derece ciddidir. Hayri'yi tamamen Nalan'ın hayatından söküp atmak isteyen Feride, Hayri'yi öldüreceğini söyleyerek Nalan'ı tehdit eder. Koroğlu Ailesi Nalan’ın konağa dönüşü şerefine yemeğe gider ve yemekte sürpriz bir gelişme yaşanır. Cana'dan gelen haber Sedat'ı başta olmak üzere tüm Koroğlu Ailesi'ni yıkar. 

62.bölümde neler olacak?

Cana'nın ve karnındaki bebeğinin ölümü Sedat'ı derinden etkiler ve Nalan'la daha da yakınlaştırır. Nalan'dan çocuk yapma fikri Sedat'a hiç olmadığı kadar doğru gözükmektedir. Feride de Nalan ve Sedat'ın baş başa kalması için uygun ortamı hazırlamakta gecikmez. Hayri'nin yaptığı son hamleye çok şaşıran Nalan; duygularıyla Feride arasında bir kez daha kalır. Hayri ise Billur'la dertleşirken öğrendiği şey karşısında harekete geçer.

Camdaki Kız ne zaman, saat kaçta?

Camdaki Kız her hafta Perşembe günleri saat 20:00 'da Kanal D'de yayınlanıyor.

 

62.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Oyuncular kimlerdir?

 

Burcu Biricik : Nalan İpekoğlu Koroğlu

Feyyaz Şerifoğlu : Sedat Koroğlu

Enis Arıkan : Muzaffer Koroğlu (Muzo)

Selma Ergeç : Selen Koroğlu

Nur Sürer : Feride İpekoğlu

Şerif Erol : Adil İpekoğlu

Devrim Yakut : Gülcihan Koroğlu

Tamer Levent : Rafet Koroğlu

Hande Ataizi : Cana Yalçın

Tuğrul Tülek : Levent

Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

 Nalan (Burcu Biricik), kibarlığı ve sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğudur ve hayatını varlık içinde yaşamış, en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken hızla gelişen olaylar neticesinde kendisini Sedat Koroğlu'yla (Feyyaz Şerifoğlu) evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.