Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız 27. bölüm bugün var mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünü paylaştığı Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Camdaki Kız bu akşam var mı? Kanal D'nin sevilen dizisi merakla araştırılıyor. Peki, Camdaki Kız 27. bölüm bugün var mı?

Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız 27. bölüm bugün var mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Diziseverler, Kanal D'nin sevilen yapımı Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kullanıcılar, "Camdaki Kız bu akşam var mı?" gibi aramalar yapıyor. Herkes başrolleriniBurcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dram dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Camdaki Kız 27. bölüm bugün var mı? 13 Ocak 2022 Perşembe günü yani bugün en çok aratılan "Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sizler için yanıtladık...

 Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız 27. bölüm bugün var mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

Camdaki Kız bu akşam var mı?

Her hafta Perşembe günleri saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 27. bölümü ile ekranlarda yer alması beklenen dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını herkes merak ediyor. Camdaki Kız 26. bölümde; 

Alper ile buluşan Nalan, beklenmedik bir şantajla karşı karşıya kalır. Alper’in Nalan’dan para istediğini öğrenen Feride ise duruma el atmakta gecikmez. Hayri’nin Rafet’e yaptığı ziyaret, Muzo’ya Melisa ile ilgili söylediği yalanı itiraf etmekten başka çare tanımaz.

Bu sırada Cana ile buluşan Melisa ise, yeni müttefikinin de etkisiyle Muzo’dan vazgeçmemeye karar verir. Melisa ile ilgili yalanı tüm ev halkı öğrenirken, Gülcihan da Selen’in hamile olmadığı gerçeğiyle yüzleşir. Melisa ve Sedat’ın videosunu izleyen Nalan’ı gören Sedat ne yapacağını bilemez.

Camdaki Kız 26. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız 27. bölüm bugün var mı?

Camdaki Kız 27. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun  başrolünü paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 27. bölüm bu hafta yok.