Camdaki Kız: Hayri, Nalan'a evli ve çocuklu olduğunu söyleyecek mi? Camdaki Kız son bölüm Kanal D izle

Camdaki Kız son bölüm aramaları başladı. Camdaki Kız dizisinde heyecan her geçen bölümde artıyor. Muzo çok derin bir sır öğreniyor. Hayri ise zor durumda... Sedat çok feci bir şekilde dayak yiyerek hastanelik olur. Nalan ise herşeyden habersiz hayallerin peşinden koşmaya devam ediyor. İşte Camdaki Kız Kanal D Son bölüm izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar...

Camdaki Kız: Hayri, Nalan'a evli ve çocuklu olduğunu söyleyecek mi? Camdaki Kız son bölüm Kanal D izle

Camdaki Kız dizinde heyecan her geçen gün artmakta. Muzo şüpheleri doğrultusunda Hayri'yi takip ediyor ve şüphelerinde haklı çıkıyor. Hayri'nin evli ve çocuklu olduğunu öğreniyor. 

Bu durum karşısında Nalan'ın daha fazla üzülmesini istemeyen Muzo, Hayri ile karşı karşıya geliyor ve gerçekleri Nalan'a anlatmasını, anlatmadığı takdirde ise Nalan ile konuşacağını ve gerçekleri kendisinin anlatacağını söyler. 

Hayri ise bu durum karşısında çaresiz kalır ve Nalan'a gerçekleri açıklamaya karar verir. 

Sedat ise Nalan'ı unutmaya çalışmak için eski kız arkadaşlarının peşinden koşar. Ancak unutamayacağını anlasa da iş işten geçmiştir. Eski kız arkadaşlının eşi tarafından dayak yer ve hastanelik olur. Camdaki Kız son bölüm HD izle aramaları yapılırken Kanal D internet sitesinde Camdaki Kız son bölüm HD olarak yayınlandı. 

Camdaki Kız son bölümde en çok merak edilen konu Hayri, Nalan'a gerçekleri söyleyecek mi? oldu. Yeni bölüm ise merala bekleniyor. 

https://www.kanald.com.tr/camdaki-kiz/bolumler/camdaki-kiz-son-bolum