Can Yaman Diletta Leotta aşkı doludizgin devam ediyor

İtalya'da Sandokan dizisi çekimleri için bulunan Can Yaman'ın ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile yaşadığı aşk magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Doludizgin giden aşktan yeni paylaşım geldi.

Can Yaman Diletta Leotta aşkı doludizgin devam ediyor

Sandokan projesiyle İtalyan yapım şirketiyle anlaşan ve İtalyan hayranlarıyle gövde gösterisi yapan Can Yaman, İtalya’nın en popüler sunucusu Diletta Leotta ile de magazin dünyasını sarsmıştı.

Türkiye'deki başarısının ardından yurt dışına açılan ve özellikle İspanya ile İtalya'da inanılmaz bir hayran kitlesine ulaşan Can Yaman bu kez yaptığı çapkınlıkla gündemde. İtalya'nın en ünlü spor spikerleri arasında yer alan Diletta Leotta ile Can Yaman'ın aşkı dillerden düşmüyor.

Geçtiğimiz günlerde "Tehlikeli İkili" notuyla sevgilisi Diletta Leotta'yı paylaşan Can Yaman, daha sonra da bir at çiftliğinden fotoğraf paylaşmıştı. Can Yaman'ın bu paylaşımı neden yaptığı bugün ortaya çıktı.

Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta, bugün Instagram paylaşımlarında aynı atla videosunu ve Can Yaman'la birlikte atı sevdikleri bir fotoğraf paylaştı. İlk zamanlar 'reklam aşkı' olduğu iddia edilen ilişki bugünlerde doludizgin gidiyor.

Diletta Leotta paylaşımın notuna, "Bir zamanlar" cümlesini ekledi.

Dilettta Leotta kimdir?

Diletta Leotta, 16 Ağustos 1991 Katanya İtalya doğumlu spor spikeridir. İtalya'da bir çok televizyon kanalında spikerlik görevinde bulunan Diletta daha önce bir evlilik yaptı.

Diletta Leotta, Leotta, 2018-2019 sezonundan bu yana DAZN için Serie A yayınlarını sunuyor.

Can Yaman Diletta Leotta aşkı doludizgin devam ediyor - Resim : 3