Kedisini öldüren komşusunu parçaladı!

41 yaşındaki kadın, kedisini öldürdüğünü düşündüğü komşusunu canice öldürdü. Ardından adamı testere ile parçalara ayıran kadın, poşetlere koyduğu cesedi evinin etrafındaki toprak alanlara gömdü.

Kedisini öldüren komşusunu parçaladı!

Rusya'nın St Petersburg kentindeki Kirov bölgesinde yaşanan olayda komşusunun kedisini öldürdüğünü düşünen 41 yaşındaki Anastasia Kh isimli kadın, 39 yaşındaki adı açıklanmayan adamı çekiçle öldürdü. Cinayetin ardından adamı elektrikli testere ile parçalayan kadın, poşetlere koyduğu beden parçalarını çeşitli yerlere gömdü.

Ormanlık alanda yürüyüş yapan bir adamın köpeğinin keşfettiği torba içerisindeki insan parçalarının polise bildirilmesinin ardından başlayan operasyon sonucunda adamın yaşadığı adres tespit edildi. Ardından yapılan araştırmalarda komşusunun adamı öldürdüğü ortaya çıktı.

Bir polis yetkilisi, kurbanın kafasına çekiçle vurulduktan sonra vücudunun işkence gördüğünü ve son olarak testere ile parçalandığını açıkladı. Zanlının evine baskın yapıldığını açıklayan yetkililer ve adli tıp uzmanları cesedin 'profesyonel' şekilde parçalandığını söyledi.

Gözaltına alınan kadın, komşusunu kedisini öldürdüğü için cinayeti işlediğini itiraf etti.