TIR ile minibüs çarpıştı! Ölü ve yaralılar var! Feci kazada kahreden detay ortaya çıktı: Meğer 10 gün sonra...

Çankırı'da TIR ile minibüsün çarpışması sonucu TIR sürücüsü hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Kazada ölen TIR sürücüsünün 10 gün sonra nişanı olacağı öğrenildi.

TIR ile minibüs çarpıştı! Ölü ve yaralılar var! Feci kazada kahreden detay ortaya çıktı: Meğer 10 gün sonra...

Kaza, saat 18.00 sıralarında Ilgaz ilçesi İnköy mevkisinde meydana geldi. Faik Emiroğlu yönetimindeki 37 AAL 344 plakalı pancar yüklü TIR, Ilgaz ilçesi Çankırı- Kastamonu karayolu İnköy mevkisinde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu aynı yönde ilerleyen Y.T. yönetimindeki 37 ABE 412 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyerleri aşıp karşı yöne geçen TIR, Devrez Çayı'na devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi.

TIR ile minibüs çarpıştı! Ölü ve yaralılar var! Feci kazada kahreden detay ortaya çıktı: Meğer 10 gün sonra... - Resim : 1

10 gün sonra nişanı olacaktı
Kaza yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde TIR sürücüsü Emiroğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Minibüs sürücüsü Y.T. ile araçta bulunan A.T., M.P., M.B. ve O.Y. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Ilgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Faik Emiroğlu'nun 13 Kasım Pazar günü memleketi Kastamonu'da nişanının olacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.