Canlı izle Alanyaspor - Beşiktaş

Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor'a konuk oluyor. Alanyaspor Beşiktaş maçı bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. İşte Alanyaspor Beşiktaş maçı öncesi tüm ayrıntılar...

Canlı izle Alanyaspor - Beşiktaş

Süper Lig 12. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor sınavına çıkıyor. Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılmak istese de ligde birinci sırada yer alan Alanyaspor da sahdan galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

Puan durumuna bakıldığında ise Beşiktaş Süper Lig'de 19 puanla 4. sırada yer alıyor.  Kara kartalların son 5 maçına bakıldığında iyi bir grafik çizdiği görülüyor. Beşiktaş'ın son 5 maçında sadece 1 mağlubiyeti bulunuyor.

Ev sahibi ekip Alanyaspor'un son 5 maçna bakıldığında ise Beşiktaş'a yakın bir perferomans sergilediği görülüyor. Alanyaspor son 5 maçında sadece 2 mağlubiyet aldı. 2 galibiyet 1 de beraberliği bulunan Alanyaspor 23 puan ve avaraj farkıyla Süper Lig'de 1. sırada yer alıyor.

Diğer yandan spor severler ise Beşiktaş maçı şifresiz yayınlanmasıyla ilgili araştrımalar yapıyor. Peki pandemi nedeniyle Alanyaspor Beşiktaş şifresiz mi yayınlanacak?

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Alanyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Alanyapsor Beşiktaş maçı şifresiz seyredilebilmesi için bein spors 1 aboneliği gerekiyor. 

Josef, Hasic ve Larin dönüyor

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan ve Kasımpaşa maçında riske edilmeyen Josef de Souza, bu maçla birlikte formasına kavuşuyor.

Alanyaspor'da eksikler can sıkıyor

Beşiktaş maçı öncesinde Alanyaspor’da; Ceyhun Gülselam, Efecan Karaca, Ufuk Ceylan, Steven Caulker ve Moubandje sakat, Salih Uçan ise cezalı durumda.

Muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Marafona, Juan Fran, Tzavellas, Caulker, Boubandje, Siopis, Berkan Kutlu, Bakasetas, Bareiro, Davidson, Babacar

Beşiktaş: Utku, Rosier, Montero, Welinton, N’Sakala, Ghezzal, Atiba, Josef, Dorukhan (Mensah), Larin, Aboubakar