Barcelona Galatasaray canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda İspanya'nın Barcelona takımıyıla karşı karşıya geliyor.

Barcelona Galatasaray canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçları kapsamında Galatasaray, İspanya La Liga ekibi Barcelona ile karşı karşıya geliyor. Ligde kötü günler geçiren Domenec Torrent yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, İspanya Camp Nou'da oynanacak deplasman maçında rakibi karşısında galip gelmeyi ve İstanbul'a rövanş maçı için moral depolamış olarak dönmeyi hedefliyor. Exxen canlı yayın ile karşılaşmayı izlemek ve sarı-kırmızılı temsilcimize destek vermek isteyen futbolseverler yoğun şekilde Barcelona Galatasaray maçı exxen canlı yayın şifresiz izlemek isteyerek "exxen canlı yayın" ile "Barcelona Galatasaray maçı canlı izle" şeklindeki araştırmalarını sürdürüyor. Barcelona Galatasaray maçı canlı izle linki ve Barça - GS maçı ilk 11'leri.

Mücadeleyi "exxen canlı yayın" üzerinden kesintisiz olarak izlemek isteyen futbolseverler ise Barcelona Galatasaray maçı exxen canlı yayın şifresiz izlemek için exxen canlı yayın ile "Barcelona Galatasaray maçı canlı izle" şeklindeki araştırmalarını sürdürüyor.

İşte ilk 11'ler

BARCELONA: Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Ronald Araujo, Eric Garcia, Sergino Dest, Frenkie de Jong, Nicolas Gonzalez, Pedri Gonzalez, Memphis Depay, Adama Traore, Ferran Torres.

GALATASARAY: Inaki Pena, Marcao, Victor Nelsson, Patrick Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Sacha Boey, Berkan Kutlu, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mustafa Muhammed.

Karşılaşma yalnızca EXXEN üzerinden kesintisiz izlenebiliyor.

HAKEM: Benoit Bastien
STAT: Camp Nou
SAAT: 23.00
YAYIN: Exxen