Galatasaray – Antalyaspor CANLI İZLE

Süper Lig’de ikinci devre resmen başladı. Türkiye Kupası heyecanı nedeniyle kısa bir ara verilen lig maçları 20’inci haftada Galatasaray Antalyaspor mücadelesiyle devam ediyor. Maçı izlemek isteyen spor severler Galatasaray Antalyaspor şifresiz izle gibi kelimelerle aramalarını sürdürüyor. Peki Galatasaray Antalyaspor şifresiz izlenebilir mi? GS, Antalya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kimler sakat, kimler cezalı... İlk 11’de kimler var? İşte tüm cevaplar...

Galatasaray – Antalyaspor CANLI İZLE

Süper Lig 20’nci haftası heyecan dolu bir maçla karşımıza çıkıyor. Galatasaray evinde Antalyaspor’u konuk ediyor. Zirveye yerleşen Galatasaray puan alarak yerini sağlamlaştırmak istiyor. Evinde oynamanın da verdiği avantajla Galatasaray’ın hedefi sadece 3 puan.
Antalyaspor’da ise durumlar ciddi. 15’inci sırada yer alan ve 18 puanı bulunan Antalyaspor’un kazanmaktan başka bir çaresi yok.

Son 5 maç istatistiğine bakıldığında ise Galatasaray galibiyet serisini sürdürmeye devam etmek istiyor. Antalyaspor’da ise durum ciddi. Son 5 maç istatistiğinde hiç galibiyeti olmayan Antalyaspor yeni bir seri başlatmak için kazanmaktan başka çaresi yok.

GALATASARAY – ANTALYASPOR ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Spor severler ise maçı şifresiz canlı izlemenin yollarını arıyor. Saat 19.00’da başlayan maçta Hakem Ali Şansalar düdük çalıyor.

Galatasaray Antalyaspor maçı şifresiz olarak bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyır. Ancak maçı sadece abone olan sporseverler şifresiz izleyebiliyor.

4 OYUNCU SINIRDA

Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesinde 4 oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

MAÇIN İLK 11’LERİ ŞÖYLE;

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Antalyaspor: Helton, Floranus, Veysel, Ömer, Güray, Ufuk, Soner, Larsson, Nakajima, Mehmedi, Luiz Adriano