CANLI Galatasaray Falcao imza töreni

Galatasaray yeni transferleri için Türk Telekom Stadı'nda imza töreni düzenliyor. Kapıların saat 19:05'te açıldığı imza töreni 20:00'de başladı ve GS TV ile Galatasaray'ın Youtube hesabından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray'ın yeni transferleri için 4 Eylül Çarşamba günü yani bugün saat 20.00'de Türk Telekom Stadı'nda imza töreni düzenleniyor.

Saha içinde yapılacak olan imza töreni Galatasaray taraftarlarına açık olarak gerçekleştiliyor. Türk Telekom Stadı kapıları etkinlik için 19.05 itibariyle açıldı.

Kombine sahibi tüm Galatasaraylı taraftarlar imza törenini ücretsiz olarak koltuklarının bulunduğu tribünde izleyebiliyor. Ancak etkinlik kombine devir işlemine kapalı tutuldu. Ayrıca İstanbul’daki GSSTORE’lardan minimum 250 liralık alışveriş yapan taraftarlar imza törenine ücretsiz giriş hakkı kazandı.

İmza töreninin biletleri passo.com.tr üzerinden 23 TL'ye satışa sunuldu, passolig kartı bulunmayan taraftarlar Aslanlıyol gişelerinden kağıt bilet satın alabiliyor. Tüm koltuklar numarasız.

Öte yandan imza töreninde meşale yakmak kesinlikle yasaklandı. Stada giriş esnasında taraftarların üzerinde meşale, bozuk para, çakmak, kesici alet gibi yasaklı maddeler bulunması halinde bu maddelere el konulacak.