CANLI Galatasaray - Kasımpaşa

Süper Lig'de milli aranın ardından 4. hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Yılın transferi Falcao ile Lemina görev verilmesi durumunda sahaya çıkacaklar. Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı olarak tv100.com'dan takip edebilirsiniz. İşte ayrıntılar...

CANLI Galatasaray - Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında maç heyecanı devam ediyor. Lig'e verilken milli aranın ardından Sarı kırmızsılı ekip evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. 

Galatasaray'ın maç 11'i açıklandı: Muslera-Falcao-Belhanda-Babel-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Feghouli-Nzonzi-Lemina

CANLI Galatasaray - Kasımpaşa - Resim : 1

Kasımpaşa'nın ilk 11'i de belli oldu: Fatih, Karim, Ben Youssef, Veysel, Popov, Khalili, Hayradinovic, İlhan, Yusuf, Thiam, Quaresma

CANLI Galatasaray - Kasımpaşa - Resim : 2

Fatih Terim cezalı

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü ise bu maçta takımının yanında olamayacak. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Fatih Terim'e Kayserispor maçı sonrasında açıklamalarından dolayı 4 maç men ceza vermiş daha sonraki değerlendirmesinde ise cezasını 3 maça indirimişti. 

Aynı şekilde Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş da, karşılaşma öncesinde cezalı durumda bulunuyor.

Galatasaray Kasımpaşa canlı 

Galatasaray Kasımpaşa maçı Türk Telekom Arena Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. 

Galatasaray Kasımpaşa maçı Digiturk Platformu bEINSports 1'den canlı olarak yayınlanacak. 

Sarı-kırmızılı ekip, Türk Telekom Stadı'nda çıktığı son 37 lig maçında rakiplerine mağlup olmazken Kasımpaşa ile 31. randevusuna çıkıyor.