CANLI İZLE A.Bielefeld Bayern Münih

Almanya Bundesliga maçında A.Bielefeld ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV kanalında canlı olarak yayınlanıyor. A.Bielefeld Bayern Münih maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE A.Bielefeld Bayern Münih

Almanya Bundesliga maçında A.Bielefeld ile Bayern Münih Bundesliga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV kanalında canlı olarak yayınlanıyor. A.Bielefeld Bayern Münih maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

A.Bielefeld-Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 2, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV üzerinden canlı olarak izlenebilir.

A.Bielefeld-Bayern Münih canlı izle

İşte A.Bielefeld Bayern Münih maçı canlı izleyebileceğiniz link.

İşte A.Bielefeld Bayern Münih maçı canlı izleyebileceğiniz link.

A.Bielefeld Bayern Münih maçı muhtemel 11’ler

A.Bielefeld: Stefan Ortega, Amos Pieper,Joakim Nilsson, Nathan De Medina, Andres Andrade, Alessandro Schoepf, Masaya Okugawa, Fabian Kunze, Manuel Prietl, Patrick Wimmer, Janni Serra

Bayern Münih: Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Alphonso Davies, Tanguy Nianzou, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leon Goretzka, Leroy Sane, Thomas Mueller, Robert Lewandowski

A.Bielefeld-Bayern Münih maçı sakat ve cezalılar

A.Bielefeld: Fabian Klos (Sakatlık - Başından Sakat)

Bayern Münih: Eric Choupo-Moting (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Corentin Tolisso (Sakatlık - Kalçasından Sakat), Bouna Sarr (Sakatlık - Adale Problemi)

A.Bielefeld-Bayern Münih iddia oranları

A.Bielefeld: 11.50

Beraberlik: 6.75

Bayern Münih : 1.07

2,5 gol üstü: 1.19

2,5 gol altı: 3.05

OPTA FACTLERİ

-Bayern Münih ile oynadığı son sekiz maçı kazanamayan Arminia Bielefeld (1B 7M), rakibi karşısındaki son galibiyetini Eylül 2006’da evinde aldı (2-1).

-Bundesliga’nın son altı haftasında sadece 1 puan kazanan Arminia Bilefeld, bu dönemde en düşük puanda kalan takım. Bu süreçte Bayern Münih’ten daha fazla puan toplayan bir ekip bulunmuyor (14; Leipzig ile eşit).

-Bayern Münih, Bundesliga'nın 29’uncu maçları itibarıyla 2017/18’den (72) bu yana en fazla puan topladığı sezonu geçiriyor (69 puan).

-Bundesliga’daki son 76 maçında gol atan Bayern Münih, lig tarihinin en uzun serisini yaşıyor.

-Bu sezon Bundesliga deplasmanlarında 17 gol atan Robert Lewandowski, Jupp Heynckes (1973/74; 17 gol) ve Timo Werner’i (2019/20; 17 gol) geride bırakarak bir sezonda en yüksek sayıya ulaşan oyuncu olmak istiyor.