CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray

Süper Lig 18. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demirspor Galatasaray maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray

Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray, Yeni Adana Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Adana Demirspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demirspor ile Galatasaray maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Adana Demirspor Galatasaray maçı canlı izleyebileceğiniz link...

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 1

Ligde istediği gibi bir performans sergileyemeyen sarı-kırmızılı takım, 17 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. 24 puan toplayan Galatasaray, haftaya 11. sırada girdi. Adana Demirspor ise 7 galibiyet ve beşer beraberlik ile yenilgi gördü. 26 puan elde eden mavi-lacivertli takım, 18. hafta öncesinde 7. sırada bulunuyor.

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 2

Adana Demirspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 3

Adana Demirspor Galatasaray canlı izle

İşte Adana Demirspor Galatasaray maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 4

Adana Demirspor Galatasaray maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Fernando Muslera (Sakat), Arda Turan (Sakat), Mbaye Diagne (Sakat), Christian Luyindama (Sakat), Sacha Boey (Sakat), Gustavo Assunçao (Diğer)

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 5

Adana Demirspor Galatasaray maçı iddia oranları

Adana Demirspor: 2.65

Beraberlik: 3.05

Galatasaray: 2.01

2,5 gol üstü: 1.57

2,5 gol altı: 1.86

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 6

İlk 11'ler!

ADANA DEMİRSPOR: Muric, Kaan, Simon, Samet, Svensson, Stambouli, Gökhan, Vargas, Yunus, Bjarnason, Balotelli

GALATASARAY: İsmail, Oğulcan, Nelsson, Marcao, Ömer, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Mostafa

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 7

TERİM'İN CEZASI SÜRÜYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezası nedeniyle Adana Demirspor maçında da takımının başında yer alamayacak. Ligin 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde ihraç edilen Terim, farklı gerekçelerle toplamda 6 maç ceza aldı. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Altay, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir müsabakalarını tribünden takip etmek zorunda kalan tecrübeli teknik adam, Adana Demirspor maçında da saha kenarında bulunamayacak. Terim'in yerine yardımcıları Necati Ateş ile Selçuk İnan takımı yönetecek.

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 8

4 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmada 4 futbolcusundan sakatlığı nedeniyle yararlanamayacak. Kaleci Fernando Muslera, Sacha Boey, Christian Luyindama ve Mbaye Diagne, Adana Demirspor müsabakasında forma giyemeyecek.

 CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 9

7 FUTBOLCU SINIRDA

Galatasaray'da Adana Demirspor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı oyuncular Marcao, Alexandru Cicaldau, DeAndre Yedlin, Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Victor Nelsson ve Berkan Kutlu, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 19. haftadaki Fraport TAV Antalyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

 CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 10

GALİBİYET HASRETİ

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 6 müsabakada galibiyet elde edemedi. Ligdeki son galibiyetini 11. haftada sahasında Gaziantep FK'yi 2-0 yenerek alan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 6 karşılaşmada 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.(HaberTürk)

CANLI İZLE Adana Demirspor Galatasaray - Resim : 11