CANLI İZLE Alanyaspor Beşiktaş

Türkiye Süper Lig'in 2. hafta maçında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alanyaspor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Alanyaspor Beşiktaş

Türkiye Süper Lig maçında Alanyaspor ile Beşiktaş Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki, maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alanyaspor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Alanyaspor Beşiktaş - Resim : 1ALANYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Yasin Kol'un yöneteceği Alanyaspor Beşiktaş maçı saat 21:45'te Bein Sports ile canlı olarak yayınlanacak.

Alanyaspor- Beşiktaş canlı izle

İşte Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Alanyaspor ile Beşiktaş en son 9 Nisan 2022'de karşı karşıya geldi. Heyecanı yüksek maçta Beşiktaş kendi sahasında Alanyaspor'u 4-1 mağlup etmişti.

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER...

Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Balkovec, Candeias, Doumbia, Fer, Yusuf Özdemir, Oğuz, Efkan Bekiroğlu, Eduardo

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Salih, Gedson, Ghezzal, Mulake, N’Koudou, Weghorst

ALANYASPOR-BEŞİKTAŞ SAKAT VE CEZALILAR

Alanyaspor: Efecan Karaca (Şüpheli), Famara Diedhiou (Sakatlık)

Beşiktaş: Josef De Souza (Sakatlık - Menisküs Problemi), Welinton Silva (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Serdar Saatçı (Diğer - Kadro Dışı), Atiba Hutchinson (Şüpheli), Cenk Tosun (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)