Alanyaspor – Denizlispor Canlı maç izle

Alanyaspor ile Denizlispor, Türkiye Süper Lig 34.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Alanyaspor – Denizlispor Canlı maç izle

Alanyaspor ile Denizlispor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Yasin Kol düdük çalacak.

Alanyaspor – Denizlispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Alanyaspor – Denizlispor maçı sakat ve cezalılar

Alanyaspor: Efecan Karaca (Sakat), Salih Uçan (Sakat)

Denizlispor: Hugo Rodallega (Cezalı), Özgür Çek (Şüpheli), Recep Niyaz (Şüpheli), Ahmed Yasin (Sakat), Ayman Ben Mohamed (Sakat)

Alanyaspor – Denizlispor maçı muhtemel 11’ler…

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih Aydın, Caulker, Moubandje, Salih Uçan, Siopis, Berkan Kutlu, Kadzior, Davidson, Babacar

Denizlispor: Pantilimon, Miguel Lopes, Oğuz Yılmaz, Muhammet Özkal, Miguel Lopes, Ahmed Yasin, Murawski, Sagal, Recep Niyaz, Hadi Sacko, Mesanovic

Alanyaspor – Denizlispor iddia oranları

Alanyaspor: 1.40

Beraberlik: 3.75

Denizlispor: 4.00

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 2.00

Alanyaspor 6. Sıraya Geriledi

Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta konuk oldukları Beşiktaş’a 3-0 kaybettiler. İlk yarı ve ikinci yarıda net pozisyonlardan yararlanamayan bir Alanyaspor vardı. Süper Lig’de üstü üste 3 maçtır mağlup olan Alanyaspor, Gaziantep FK’nın gerine düşerek 6. Sıraya geriledi. Bu hafta son sıradaki Denizlispor ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor.

Denizlispor Son Sırada

Denizlispor, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Hakan Kutlu’nun ekibi, düşme adayları arasında başı çekiyor. Bu sezon sadece 26 puan toplayabildiler ve son sırada bulunuyorlar. Kümede kalma şansları matematiksel olarak devam ediyor ama bunun kolay olmadığını belirtmek gerek. Bu hafta Denizlispor’da golcü Rodallega kart cezalısı.