Alanyaspor – Gençlerbirliği Canlı maç izle

Alanyaspor ile Gençlerbirliği, Türkiye Süper Lig 32.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Alanyaspor – Gençlerbirliği Canlı maç izle

Alanyaspor ile Gençlerbirliği Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Bahçeşehir Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Alanyaspor – Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Alanyaspor – Gençlerbirliği maçı sakat ve cezalılar

Alanyaspor: Giorgos Tzavellas (Cezalı), Ceyhun Gülselam (Cezalı), Efecan Karaca (Sakat), Steven Caulker (Sakat), Steven Caulker (Sakat), Adam Bareiro (Cezalı)

Gençlerbirliği: Zargo Toure (Sakat), Floyd Ayite (Cezalı), Giovanni Sio (Sakat)

Alanyaspor – Gençlerbirliği maçı muhtemel 11’ler…

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih Aydın, Caulker, Moubandje, Salih Uçan, Siopis, Berkan Kutlu, Kadzior, Davidson, Babacar

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Berisbel, Diego Angelo, Arda, Polomat, Murat Yıldırım, Furman, Soner, Sefa Yılmaz, Candeias, Stancu

Alanyaspor – Gençlerbirliği iddia oranları

Alanyaspor: 1.32

Beraberlik: 4.00

Gençlerbirliği: 4.75

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.10

Alanyaspor’da Eksikler Var

Alanyaspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de milli maç arasından önceki hafta Konyaspor’a konuk olan Alanyaspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Antalyaspor karşısında alınan farklı galibiyet ve sergilenen etkili futboldan sonra, Konyaspor mağlubiyeti moralleri bozdu. İlk 4 yarışında önemli bir kayıp yaşayan Alanyaspor, 4. Sıradaki Trabzonspor’un 5 puan gerisine düştü. Bu hafta Gençlerbirliği ile karşılaşacak Alanyaspor’da Efecan Karaca sakat. Tzavellas, Adam Bareiro ve Ceyhun Gülselam ise cezalı.

Gençlerbirliği Moralli

Gençlerbirliği’nde yüzler gülüyor. Fenerbahçe deplasmanından sürpriz bir galibiyet ile dönen Ankara ekibi, milli maç arasından önceki hafta ise Kasımpaşa karşısında da 2-1 kazandı ve kümede kalma umutlarını sürdürdü. Denizlispor’un puan kaybettiği haftayı galibiyet ile kapatan Gençlerbirliği, 27 puana ulaştı ve Denizlispor’un üzerine çıktı. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak Gençlerbirliği’nde Floyd Ayite kart cezalısı.